Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Темпра 1.6 i.e

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Фиат Темпра 1.6 i.e

    Реших да сложа спортен въздушен филтър.И махнах стария от кутията после сложих уж спортния ама разлика май няма аз в звука исках да чуя нали издават един специфичен звук.Някой може ли да ми каже що не стана нищо и ако може ми дайде сайт нещо да видя как точно се поставят и нещо прави ли се допълнително ?

    #2
    Здравей колега,за този "звук" , който не е чак толкова различен от "нормалния", има значение какъв е филтъра и по-важното - къде е! Ако само си заменил стандартния филтър със спортен, значи спортния се намира в кутията, на мястото на стария. Ами няма как да чуеш разлика, при положение, че филтъра е затворен в кутия. За твоите цели трябва да изведеш филтъра навън - ползва се конусен филтър. Но ако филтъра ти е качествен изобщо не го мести и си гледай кефа. Те колите ако вървяха със звук веднага щях да си махна гърнето!Поздрави!
    Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

    Коментар


      #3
      значи то филтъра е в кутията да ама аз го махнах оригиналния от кутията и сложих един конусен на тръбата за въздухоотвода отвън.Значи сега кутията е празна само този конусния за звук е отвънка.ама звука не се променя.аз очаквах по спортно да бръмка да не би нещо друго да трябва да се направи ?

      Коментар

      Working...
      X