Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Колеги оказа че и в този магазин няма такъв въздуховод. Чакам нови предложения, защото наистина ми писна да звъня из цяла България и навсякъде да казват, че го нямат.
сега кара ВЕЛОСИПЕД
EX FIAT Marea 1.8 16V ELX 1999
EX FIAT Tipo 1.6 ie
EX FIAT Uno 1.0
Имах същият проблем и си взех по - евтиния вариант миналата година. По принцип съм доволен, не виждам разлика Иначе си прав че този маркуч го няма по магазините. Последствията за колата ти ще са положителни, след като го смениш ще литне... А на този етап докато си намериш въздуховода можеш временно да извадиш буксата от дебитомера, така компютъра минава в авариен режим и няма да отчита показанията му, но пък колата ще върви нормално и няма да се мъчи като сега. На таблото обаче ще ти светне лампата с инжекцията http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=2&show=1
Благодаря ти много, но вече и в тази фирма съм проверил и ми казаха че го нямат, дори се обаждах и в централия им склад в Ямбол. Голямо търсене ще падне!
сега кара ВЕЛОСИПЕД
EX FIAT Marea 1.8 16V ELX 1999
EX FIAT Tipo 1.6 ie
EX FIAT Uno 1.0
Коментар