Може ли някой да ми каже къде се намира тампона на амортисьора? Днес успях да го сваля. Със светно гедоре всичко се развивало лесно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откачи ми се пружината на предния амортисьор
Collapse
X
-
Как така, хем "къде се намира", хем "успях да га сваля"? Щом си успял да го свалиш,значи знаеш къде се намира.Fiat 127 написа:Може ли някой да ми каже къде се намира тампона на амортисьора? Днес успях да го сваля. Със светно гедоре всичко се развивало лесно.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Питам тампона на амортисьора кое е? Не сам развивал тази гайката дето баш се разглобява. Извинявам се че не обеснявам като хората ама несъм наясно кое как се казва точно.kiro_of_the_day написа:Как така, хем "къде се намира", хем "успях да га сваля"? Щом си успял да го свалиш,значи знаеш къде се намира.Fiat 127 написа:Може ли някой да ми каже къде се намира тампона на амортисьора? Днес успях да го сваля. Със светно гедоре всичко се развивало лесно.
Коментар
-
ами тва отгоре е тампона където го държи една гайка ама на теб нали ти се беше счупила пружина кво ще го правиш тоя тампон него може да не го сменяш ако си е читавFiat 127 написа:Питам тампона на амортисьора кое е? Не сам развивал тази гайката дето баш се разглобява. Извинявам се че не обеснявам като хората ама несъм наясно кое как се казва точно.kiro_of_the_day написа:Как така, хем "къде се намира", хем "успях да га сваля"? Щом си успял да го свалиш,значи знаеш къде се намира.Fiat 127 написа:Може ли някой да ми каже къде се намира тампона на амортисьора? Днес успях да го сваля. Със светно гедоре всичко се развивало лесно.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Ок разбрах кое е. Ми да счупи ми се пружитана. Сега си купих цял макферсон от италиянеца 35 лева. Ще го сложа пък ако не е читав ще сменя пружините и готово. Поне е малко по-топло в сравнение с понеделник и вторник.stef написа:ами тва отгоре е тампона където го държи една гайка ама на теб нали ти се беше счупила пружина кво ще го правиш тоя тампон него може да не го сменяш ако си е читавFiat 127 написа:Питам тампона на амортисьора кое е? Не сам развивал тази гайката дето баш се разглобява. Извинявам се че не обеснявам като хората ама несъм наясно кое как се казва точно.kiro_of_the_day написа:Как така, хем "къде се намира", хем "успях да га сваля"? Щом си успял да го свалиш,значи знаеш къде се намира.Fiat 127 написа:Може ли някой да ми каже къде се намира тампона на амортисьора? Днес успях да го сваля. Със светно гедоре всичко се развивало лесно.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар