Напоследък в студа ми се появи странен шум когато отпусна съединителя - като стържене метал в метал. Когато натисна съединителя шума изчезва. Да не е заминал аксиалния лагер?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шум от съединителя или....
Collapse
X
-
Re: Шум от съединителя или....
Заминал е лагера на пьрвичния вал, както казва stef ! Когато сьединителя е натиснат, работи аксиалния лагер, а когато е отпуснат - се вьрти пьрвичния вал!saa27 написа:Напоследък в студа ми се появи странен шум когато отпусна съединителя - като стържене метал в метал. Когато натисна съединителя шума изчезва. Да не е заминал аксиалния лагер?
Коментар
-
Е да де ама ако каже прас и е до там. Не е гаранциа че като при теб не е станало няма да стане и при него. По-добре го смени, за да се случват неприатни неща някъде, някогаstef написа:карай няма страшно на уното ми му шуми още като беше на 120хил/така го купих/ в момента е на 217хил и няма ядовеНЕ!!!
Коментар
-
на 80%от унотата им вие този лагер и така си карат без проблем стига да не те дразни шумаpinciflucnik написа:Е да де ама ако каже прас и е до там. Не е гаранциа че като при теб не е станало няма да стане и при него. По-добре го смени, за да се случват неприатни неща някъде, някогаstef написа:карай няма страшно на уното ми му шуми още като беше на 120хил/така го купих/ в момента е на 217хил и няма ядовеTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: Шум от съединителя или....
Колеги аз имам подобен проблем.Като запаля сутрин типото се чува странен шум . Като натисна няколко пъти и отпусна педала шума намалява . След изминаването на около 3-4-км изчезва . И така до следващото палене при студен двигател .Някой има ли идея къде е проблема? [/img]saa27 написа:Напоследък в студа ми се появи странен шум когато отпусна съединителя - като стържене метал в метал. Когато натисна съединителя шума изчезва. Да не е заминал аксиалния лагер?Fiat Tipo 1.4 i.e.DGT
160A1.046
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар