Недей ! Нищо не можеш да направиш !За да не дрънкат искат нови механизми.Стъклото пада на 2 пластмасови държача и се законтря в тях.Проблем с дрънченето е в улеите, по които се движи стъклото - нямат възможност за коригиране.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не съм махал корите и не съм ги виждал, но не може ли да се измисли нещо. Да се сложи някакъв дунапрен или нещо подобно, ако не по цялата дължина, то поне на две точки, за да не тропат и да не мъчи моторчето, това ще да е адски малоумно измислено. Представяш ли си, купуваш си чистак ново стило, качваш се, пускаш джама и почва да трака стъклото яката, после защо имат такава хубава слава фиаткитеemzo написа:Недей ! Нищо не можеш да направиш !За да не дрънкат искат нови механизми.Стъклото пада на 2 пластмасови държача и се законтря в тях.Проблем с дрънченето е в улеите, по които се движи стъклото - нямат възможност за коригиране.
Коментар
-
Еми да де, там да се сложат на две точки дунапрен или някаква вата или друг мек материал, за да уплътни. Как на 20 годишните коли не им се разширяват улеите.Сега се сетих и за други дребни неща, които ме дразнят, не ми работи датчика за външната температура и не ми се движи лявото огледалотоemzo написа:Едва ли като е нова трака, просто с времето ...Според мен не е проблема в моторчето, а в улеите, в които се движи стъклото.Един вид са разширени.
Също така не ми свети лампичката на запалката, те май и при мен се събраха
Коментар
-
Твоята ще се окаже по-прецакана и от моята.Назад съм писал за това скърцане, което и мен тормозеше.Сега бравит на вратите ми са пълни с грес. Обаче, отвреме навреме, особено след зимата пак пълня. Няма оправияemzo написа:Мене дреболиите ме дразнят, носачи, дискове и др. консумативи - не ги броя.Ама това да ти скърца механизма за затваряне/закопвачане на вратата ..... егати аз цялата кора свалих, барабар с металната, а то толкоз просто било
Aaa и АBS/ASR/EBD/ESP грешките да не пропусна.
Честно казано при мен не се е появявал голям проблем от доста време. За да намеря че това е проблема, разглобих едната колона - на шофьора.Трябва да оправя един стар проблем, но сигурно ще е на майстор.Трябва да си сменя жилата за задната, щото тя си хваща, но жилото задържа, и не иска да се върне. Ще ми се аз да си го направя, ама нямам подемник.Купил съм нови жила, и се надявам да ги сменя съвсем скоро. Под 80лв ми излезнаха двете.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Такааа, смених си аз крушката на запалката, голям зор падна докато я откача тая запалка, в крайна сметка вече знам, че се маха първо желязното и после оранжевият пластмасов ринг. Та докато ръчках излезнаха малко искри и сега лампичката свети, но запалката не работи
на буксата, крайните две кабелчета дават 3.2 V, а средното не дава нищо с нито едно от другите две. Да не съм изгорил предпазителя на тая запалка, но защо тогава ще свети лампата, идеи някакви?
Коментар
-
Aми, те са 3 жици, крайните две дават 3.2 волта средната не дава никакво напрежение с, която и да я комбинирам. Къде да видя кой е предпазителя, щото пак да ги ровя всички, както като не светеха стоповете е голяма мъкаemzo написа:Ламбата май няма нищо общо със запалката.Виж кой предпазител е за нея, но ако е думнал, няма да има никакво напрежение.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар