emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Emzo, между другото за свалянето на стъклото няма нужда да сваляш огледалото и става за 20 сек., натискаш огледалото отдолу и с права отверка отгоре почваш да натискаш. то е хванато на няколко щипчици. Аз свалих моето и след замерване установих, че стига ток до там и реотаните за изгоряли.Сега чакам с нетърпение да го тествам в реални условия
)
-
Я ми обясни как го свали стъклото и огледалото, защото на мен не ми работи датчика за външната температура, всъщност, не знам какво не работи, не показва нищоfotop написа:Emzo, между другото за свалянето на стъклото няма нужда да сваляш огледалото и става за 20 сек., натискаш огледалото отдолу и с права отверка отгоре почваш да натискаш. то е хванато на няколко щипчици. Аз свалих моето и след замерване установих, че стига ток до там и реотаните за изгоряли.Сега чакам с нетърпение да го тествам в реални условияemzo написа:Браво, браво, то ако чакаше от мене инфо за това огледало ....
И аз бая се изпонадрах с тоз датчик.
)
Само го напъвам огледалото и се маха, така ли? Искам да премеря дали стига ток до там, да знам какво е поне.
Коментар
-
Вкарваш права отверка отгоре в средата на огледалото, натискаш с другата ттъка с палеца отдолу в средата и почваш и с отверката да натискаш внимателно. След като се откопчее отгоре от щипчиците, внимателно продължаваш с отверката от всички страни докато не освабодиш цялото стъкло..neonglow написа:Я ми обясни как го свали стъклото и огледалото, защото на мен не ми работи датчика за външната температура, всъщност, не знам какво не работи, не показва нищоfotop написа:Emzo, между другото за свалянето на стъклото няма нужда да сваляш огледалото и става за 20 сек., натискаш огледалото отдолу и с права отверка отгоре почваш да натискаш. то е хванато на няколко щипчици. Аз свалих моето и след замерване установих, че стига ток до там и реотаните за изгоряли.Сега чакам с нетърпение да го тествам в реални условияemzo написа:Браво, браво, то ако чакаше от мене инфо за това огледало ....
И аз бая се изпонадрах с тоз датчик.
)
Само го напъвам огледалото и се маха, така ли? Искам да премеря дали стига ток до там, да знам какво е поне.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар