Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОБЛЕМ !!!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    ПРОБЛЕМ !!!

    Катастрофирах с ФИАТ МАРЕА ТД100 ноември месец. До сега висеше в бокса и онзи ден я посглобих малко така, че да запали и тогава се появи проблема. Лампата с ключето и натписа под него "CODE", свети постоянно, не ми свети лампата за подгревните свещи и вентилатора на парното не работи. Колата неможе да запали.По колата няма скъсани кабели от удъра освен тези на халогените, но тях съм ги откачил от буксата, не намерих изгорели предпазители в двете кутии при двигателя и в тази в купето над педалите.Казаха ми че би трябвало да има някакво устройство, което при удър изключва основните електрически вериги. Ако има такова устройство, къде се намира?А ако няма имате ли някакви идеи какъв е проблема?

    #2
    Централата е забравила кода който подава ключа. Това е една от защитите. Имобилайзер демек. Обърни се към колегата kluchar , той ще ти е от полза!

    Коментар


      #3
      http://forum.fiat-bg.org/profile.php...wprofile&u=728
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

      Коментар


        #4
        Погледни по шофьорската седалка там се намира инерционния изключватвл. Един бутон с гумено кълпаче. Ако от там ако не се оправи колегите казаха към кого да се обърнеш. На мен ми изключи при много малък удар.
        BRAVA 1.4 12v - 1998г.


        http://vbox7.com/play:124bedab

        Коментар

        Working...
        X