Колега клапанчето много лесно се поправя погледни линка който съм дал по нагоре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задната пръскалка
Collapse
X
-
Аз моята я оправих!Намерих си клапанчето и от него беще проблема.Гумичката вътре се беше скапала.Изрязах си парченце от гумена ръкавица и вече си пръска даже доста силно направо си пръскам и предния джам с задната пръскалка :D А да попитам кое е релето за задната чистачка че днес като си слагах редиатора за парното прекъснах един кабел и май се оказа за задната чистачка защото сега не работи ...
Коментар
-
До оцета не стигнах, защото си купих нова пръЦкалка.Старата в момента е на стъклото с метална гайка, ама нещо не ми се нрави-ако не намеря оригинална ще отида на стругар да ми направи една...Причината да не пробвам с оцета беше, че старата пръЦкалка я прецаках и от пред( дупчиците), и като изгубих гайката се отчаях тотално, и реших да си търся нова, с тайната надежда че ще се продава с гайката, ама йок!!!Това беше и причината да пусна темата за свалянето на стопа-старата гайка падна в процепа от снимката, но за съжаление през изминалата седмица е паднало нейде из незнайните Софийски пътища и днешното сваляне на стопа се оказа напразно...6ma7ka7a написа:Колега помогнали оцета.За гайката сложи една обикновенна с дологоре същата стъпка и ще стане все пак е пластмаса.
Fiat Marea weekend
Коментар
-
bivmo
Отстрани на пръЦкалката има едно болтче. От него се регулира височината на пръЦкащата вода!SecondShoe написа:На мен пък пръскалката на задната чистачка пръска, но много слабо и течността не достига самата чистачка и е неизползваема. Не е голям проблем де. Като вали дъжд няма нужда от течност, а като се замърси много просто го забърсвам стъклото с нещо и готово.
Коментар
-
Отваряш клапанчето , вътре има едно като буталце с пружинка.Изрязваш кръгче , колкото да влезне в клапанчето от ръкавица защото е по-дебела и след като сложиш гумичката вътре по обратния ред сглобяваш клапана . П.П.Относно кабела - Трябва да видя явно този кабел който ми се прекъсна от къде се е скъсал , незнам и аз ама тъкмо си оправих пръскалката и чистачката спряventsi79 написа:Доста четох за клапанчетата,които се побългаряват с парче гума от ръкавица или презерватив,но никъде няма снимков материал как точно се поставя гумата.Може ли някой,който го е правил номера да го обясни по ясно?
Коментар
-
аз сложих парче от наилонпова торбичка и стана не ти е нужен снимков материал като го разглобиш и ще се ориентирашventsi79 написа:Доста четох за клапанчетата,които се побългаряват с парче гума от ръкавица или презерватив,но никъде няма снимков материал как точно се поставя гумата.Може ли някой,който го е правил номера да го обясни по ясно?Fiat Punto 1.1
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар