Stefan Hadjov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за покупка на Fiat Stilo
Collapse
X
-
1-во: Искам да благодаря на всички отзовали се за компетентните мнения2-ро: Специално за мен цената е на 72003-то: Ходих днес да я гледам и не останах много очарован от колата :претапициран волан (както каза колегата);гумичките на педалите изтъркани;задна лява седалка скъсана;изцапан е тавана с нещо като масло и е доста неприятно;гумите са галоши(за смяна са)Днес разбрах че тази кола не е моята
Колеги за сетен път се убедих,че кола от Италия НЕ трябва да се взима.Още един път Благодаря на всички за мненията!!!
-
Това че колата е внесена от Италия не е критерий че непременно трябва да е пълен кошник.И от Германия и от Австрия и от Холандия има големи котури извинявам се за израза ама си е така.Може би само от Швейцария са малко по-стока ама пък там и цените са малееееее.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
До някаде си прав,но като си изпатиш 3-4 пъти ще мислиш по друг начин.От сега нататака и дъвка няма да си взема от Италия.Само жена бих взел оттамbatproho написа:Това че колата е внесена от Италия не е критерий че непременно трябва да е пълен кошник.И от Германия и от Австрия и от Холандия има големи котури извинявам се за израза ама си е така.Може би само от Швейцария са малко по-стока ама пък там и цените са малееееее.
Успех!
Коментар
-
Колега,затова се оглеждаш и ослушваш добре,преди да купуваш.Караш на диагностика и не бързаш с покупката!За сведение Мареата от подписа я търсих 1 месец в Германия.Търсех предимно Стило или Либра,но така и не можах да попадна на читав екземпляр,който да ми пасва на финансовите възможности.Единстгвеното ограничение,което аз поставях беше колата да е до 100 000км и в добро техническо състояние.G_G_ написа:До някаде си прав,но като си изпатиш 3-4 пъти ще мислиш по друг начин.Успех!batproho написа:Това че колата е внесена от Италия не е критерий че непременно трябва да е пълен кошник.И от Германия и от Австрия и от Холандия има големи котури извинявам се за израза ама си е така.Може би само от Швейцария са малко по-стока ама пък там и цените са малееееее.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар