Колеги, имам молба към тези от вас, които разполагат с необходимия софтуер.Стартера май се обажда, та въм решил да си купя един втора ръка - така да се намира. Та ако може да ми кажете на мойто типо 836А4000 1.4 и.е. стартера с кои други модели е съвместим, да не си купя някой паметник. Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стартер - съвместимост
Collapse
X
-
Re: Стартер - съвместимост
Ц, не ще да се отвори, и друг път съм опитвал. Може грешката да е в моя телевизор, ама ....Mitko написа:http://www.fiat-bg.org:7080vesko написа:Колеги, имам молба към тези от вас, които разполагат с необходимия софтуер.Стартера май се обажда, та въм решил да си купя един втора ръка - така да се намира. Та ако може да ми кажете на мойто типо 836А4000 1.4 и.е. стартера с кои други модели е съвместим, да не си купя някой паметник. Мерси предварително.
Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
-
Re: Стартер - съвместимост
ако ти е след 93г излиза че става от дедра 1,6 делта 2 -1,6 призма 1,5 браво брава 1,6 фиорино 1,5 и 1,4 регата 1,5 темпра 1,4 и 1,6 уно 1,4 бош номерае 0986010450, а марели номера е 063221431010 поне така излиза по каталозитеvesko написа:Колеги, имам молба към тези от вас, които разполагат с необходимия софтуер.Стартера май се обажда, та въм решил да си купя един втора ръка - така да се намира. Та ако може да ми кажете на мойто типо 836А4000 1.4 и.е. стартера с кои други модели е съвместим, да не си купя някой паметник. Мерси предварително.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар