Възможно ли е на браво 1,8 без климатик да му се сложи климатик и каде може да стане това ако си намеря климатик от браво?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпросче за климатик
Collapse
X
-
Re: въпросче за климатик
може но излиза около 1200-1500лв с монтажа , рядко са хората които ги дават тези париmitkomar написа:Възможно ли е на браво 1,8 без климатик да му се сложи климатик и каде може да стане това ако си намеря климатик от браво?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Не виждам проблем да се монтира. Всичко зависи на каква цена ще намериш климатика. Потърси из моргите направо ударена кола, не само климатик, за да си вземеш всичко необходимо. С повече късмет можеш да се обзаведеш за някоя друга стотачка. Можеш да го направиш във всеки нормален автосервиз. Процедурата не е сложна.

Коментар
-
Честно казано, ако е ударена отпред колата не виждам, какво от климатика ще може да ползва освен карантиите, които са в купето. Радиатора и компресора са толкова напред изнецени, чв няма как да не пострадат при малко по-силен удар отпред. А пък и, както спомена е въпрос на късмет да се намери кола от нашите по моргитеme_to_u написа:Не виждам проблем да се монтира. Всичко зависи на каква цена ще намериш климатика. Потърси из моргите направо ударена кола, не само климатик, за да си вземеш всичко необходимо. С повече късмет можеш да се обзаведеш за някоя друга стотачка. Можеш да го направиш във всеки нормален автосервиз. Процедурата не е сложна.
И според мен по-добрият вариянт е да си вземеш друга кола с климатик. На пазара има голям избор!
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re
Митак, в mobile.bg продават двигател от Браво 2.0 20v. Има и климатик. 0886576364, 02/8478645, dani.car@abv.bg това са координатите. Не можах да ти копорам линка на обявата, но ако искаш да я видиш пусни да търси Браво и му дай да подреди обявите от най-новите надолу.Fiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter
Коментар
-
Re: Re
Мерси за инфото. Говорих с човека за 100 лв. ми дава конпресора за климатика. Аз трябва да си намеря от някаде другите части към него това били някави радиатори към климатика. Чудя се дали има смисъл да го правя, а и трябва да намеря някои да ми го монтира.Pesho написа:Митак, в mobile.bg продават двигател от Браво 2.0 20v. Има и климатик. 0886576364, 02/8478645, dani.car@abv.bg това са координатите. Не можах да ти копорам линка на обявата, но ако искаш да я видиш пусни да търси Браво и му дай да подреди обявите от най-новите надолу.
Коментар
-
Re: Re
не се лъжи да купуваш частите "на парче" или сваляш климатика от ударена кола или има хора с тва се занимават " внос на климатици от италия" но задължително с човека който ще ти го монтира за да знае какво точно ще му трябва ако е климатик е по лесно, но ако е климатроник работата е доста сложнаmitkomar написа:Мерси за инфото. Говорих с човека за 100 лв. ми дава конпресора за климатика. Аз трябва да си намеря от някаде другите части към него това били някави радиатори към климатика. Чудя се дали има смисъл да го правя, а и трябва да намеря някои да ми го монтира.Pesho написа:Митак, в mobile.bg продават двигател от Браво 2.0 20v. Има и климатик. 0886576364, 02/8478645, dani.car@abv.bg това са координатите. Не можах да ти копорам линка на обявата, но ако искаш да я видиш пусни да търси Браво и му дай да подреди обявите от най-новите надолу.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Значи колеги да си кажа и аз. Преди 7 месеца си продадох Pasat-a по ред причини, но една от тях беше не оригиналиния климатик. Имаше много "косури" които трябваше да отстраня. Като се започне на слагане на оригинално табло за кола с климатик и се стигне до запушване на течове от конденз. Така е при Пасат незнам при Фиат обаче. Но там просто таблото не е предвидено за изпарител и за отводняване. Моторчето на вентилатора на купето е друго,радиатора на охлаждащата течност е по-голям,перките за охлаждане са 2 и са с 2 скорости. Мисля че това са достатъчно причини човек да си потърси по-добре кола с оригинален климатик.(аз лично така направих)Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
-
хора, за достатъчно пари и при добър майстор може да си направи човека екстра климатик... това да си сменя колата въобще не е решение... вижте какъв салон си е направил, явно тази кола си му харесва и търси адекватно решение... моя съвет е да си сложи, обаче да го направи качествено и в никакъв случай да не икономисва пари!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар
-
Напълно съм съгласен!Mazgarev написа:хора, за достатъчно пари и при добър майстор може да си направи човека екстра климатик... това да си сменя колата въобще не е решение... вижте какъв салон си е направил, явно тази кола си му харесва и търси адекватно решение... моя съвет е да си сложи, обаче да го направи качествено и в никакъв случай да не икономисва пари!Lancia Kappa 2.4JTD
Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар