колеги, просто искам да споделя,как вчера прибираики се от работа забелязах че са ми откраднали едната странична лаисна на колата.не мога да повярвам ,че има такива хора,това е абсурд.как може да отидеш и да откраднеш от друга кола ,нещо за твоята!!!толкова ли е сложно да си потърсиш и да си купиш,това което ти трябва,а не да го крадеш,потресен съм.!!та сега ,молбата ми е ако някои знае от къде да си намеря,за да си купя,нека сподели
благодаря предварителноп.с.слагам и снимка ,за да добиете представа за какво говоря....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кражба
Collapse
X
-
По принцип знам ,че идеята ми не е добра не съм такъв издуханякdudulia написа:НИщо лично,ама заради хора с такова мислене не се плащат подобни кражби.simeon3000 написа:Ако застрахователите плащаха за такива неща, ще си ги "крада" сам през ден.
,но като цяло е възможно ,ама най хубаво купувай друга
И хора да не почнете ме оплювате ся знам за какво става въпрос!
Коментар
-
По принцип знам ,че идеята ми не е добра не съм такъв издуханякdudulia написа:НИщо лично,ама заради хора с такова мислене не се плащат подобни кражби.simeon3000 написа:Ако застрахователите плащаха за такива неща, ще си ги "крада" сам през ден.
,но като цяло е възможно ,ама най хубаво купувай друга
И хора да не почнете ме оплювате ся знам за какво става въпрос!
Коментар
-
Пък ако плащаха за гуми и джанти...dudulia написа:НИщо лично,ама заради хора с такова мислене не се плащат подобни кражби.simeon3000 написа:Ако застрахователите плащаха за такива неща, ще си ги "крада" сам през ден.
Сори, но това е положението. Плащат само за повредени и счупени детайли, но не и за липсващи.
Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Както са ти казали по-горе, в този случай от каското няма да имаш никаква полза.За купуване на нова, аз бих опитал двете крайности:ИНТЕРКАР 3000 и Вантотрейд.От първото няма да бъде оригинална, от второто ще бъде неприлично скъпа...И на двете места, особено на второто вероятността да я намериш е голяма.Ако имам избор, бих предпочел Интеркар - на тази глупава пластмаса изобщо не и е тежка работата.Дори и да не е оригинална, колата няма да бъде ощетена от нищоvda написа:имам пълно каскоа някои има ли идея от къде мога да си купя?
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Re: кражба
Колега,ти като че ли не живееш в БГ.Може да се учудваш ако например живееше в Германия.Тази лайсна на снимката някой си я напазарувал защото за този модел е скъпа и се купува само с доставка.Затова са ти я откраднали.За съжаление не можем да се предпазим и предвидим подобни инцеденти.За информация:лайсната се закрепва с двойнолепеща лепенка.За нея няма проблеми.Има я в почти всички магазини за боядж.принадлежносри.Но ползвай само на фирмата 3М,защото има и ментета.Може да си загубиш лайсната и да помислиш,че пак са ти я откраднали.vda написа:колеги, просто искам да споделя,как вчера прибираики се от работа забелязах че са ми откраднали едната странична лаисна на колата.не мога да повярвам ,че има такива хора,това е абсурд.как може да отидеш и да откраднеш от друга кола ,нещо за твоята!!!толкова ли е сложно да си потърсиш и да си купиш,това което ти трябва,а не да го крадеш,потресен съм.!!та сега ,молбата ми е ако някои знае от къде да си намеря,за да си купя,нека сподели
благодаря предварителноп.с.слагам и снимка ,за да добиете представа за какво говоря....
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар