Първо честита 2009 година на всички
Значи колата е темпра и особенно дясната чистачка зимата е отвратна
явно самата гумичка замръзва и на места не чисти ваобще
лявата савсем малко но като се загрее прозореца си се оправя
Та въпроса ми е мога ли да ги намажа с нещо което да ги държи меки и което няма да се отмие ? Защото 2 са нещата които най мног ме дразнят в една кола е а те са тя ми гасне и да не ми мият чистачките като хората
благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
чистачките ми замръзват как да го предотвратя ?
Collapse
X
-
Освен да пробваш с течност за чистачки и парцалче. Имай предвид, че все пак са графитени и не е добре да ги мажеш с какво ли не, защото още повече ще ги скапеш. Аз проблемът си решавам като ги оставям вдигнати.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
Еми аз това имах предвид!www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Смажи рамената,перата не ги третирай с нищо и долей някакъв концентрат в течността за миене.Те по бензиностанциите пишат готов за употреба до -20 ама тва силно ме съмнява.Когато си купя концентрат и си го разреждам сам нямам проблеми когато купя готов и аз рева кат тебеBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Абе принципно не е хубаво да са вдигнати ако са от старите рамена. При мен така беше замръзнала пружината и чистачката не пипаше стъклото докато не се размрази! Виждал съм под чистачките да оставят вестник, ама при студено време и той ще замръзне и само ще трябва и него да го чагърташ!!crush написа:Освен да пробваш с течност за чистачки и парцалче. Имай предвид, че все пак са графитени и не е добре да ги мажеш с какво ли не, защото още повече ще ги скапеш. Аз проблемът си решавам като ги оставям вдигнати.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
е не съм чак такъв индианецVladim написа:Изстъргваш стъклото и го почистваш ръчно преди да се качиш в колата. После насочваш топлото от парното да духа към стъклото и след време ще имаш размразени чистачки, че дори и пара ще се вдига!
то се знае но въпреки всичко не хваща вече като се покара 20 тина минути се пооправя ама пак остава и направо избеснявам
кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
Еми, като не си индианец трябва да знаеш, че в България съществува "явлението" зима! А тогава темперетурите падат и вали сняг! :D Няма друг вариант от това, което аз ти написах. Новите коли затова имат подгряване и на предното стъкло...darkveidar написа:е не съм чак такъв индианец
то се знае но въпреки всичко не хваща вече като се покара 20 тина минути се пооправя ама пак остава и направо избеснявам
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
[quote="darkveidar"]е не съм чак такъв индианецVladim написа:Изстъргваш стъклото и го почистваш ръчно преди да се качиш в колата. После насочваш топлото от парното да духа към стъклото и след време ще имаш размразени чистачки, че дори и пара ще се вдига!
[/quoteТъй като те слушам(чета) все повече си мисля че си за смяна на чистачки
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар