Забелязах, че само три от нагрвателните проводници на задното стъкло работят - и то за съжаление най-отгоре. Някой има ли идея как да ги накарам да роботят останалите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
възстановяване на отоплени за задно стъкло
Collapse
X
-
blondy_driver
И аз се включвам, защото и аз го имам същия проблем само няколко от пистите работят на Бравото ми, то дори мога да видя къде е прекъсната нишката
Засъжаление незнам друго решение, освен ново стъкло, ако някой може да ни посъветва ще бъда благодарна
Коментар
-
Здравейте! Аз също го имах този проблем, само че при мен прекъснатите реотани бяха девет. С един колега направихме комбина и си купихме електропроводимо лепило, специално за тази цел. Лепилото е LOCTITE CIRCUIT + каталожен № 28813 и струва 26 лева, около 2гр. Купих го от представителя на LOCTITE за Пловдив. При първото лепене възстанових 5 реотана и засега работят без проблем. Другите също установих къде са прекъснати, но засега не съм намерил време да ги оправя. В комплекта влиза четка и шаблонче, а лепилото е достатъчно да се залепят около 100 реотана. Мисля си, че при мен проблема с прекъсването на реотаните дойде от една автомивка, но не съм сигурен. Това е от мен и успех.Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
От времето ’гат’ клоквах си спомням, че молива (графита) е проводник. Уточявам, че никога не съм пробвал подобни дивотии, но се чудя дали с много мек молив (6В) или с молив за стъкло не би се получило, ако става дума за съвсем малък участък...kc_3011 написа:Това че има Локтайд е много добре ама честно казано за такава работа хич не ми се струва целесъобразно да се дават по 20 -30лв. Няма ли някой заместител( нещо китайско например) . :DАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Нямам представа, може и да свърши, не съм виждал такова нещо в ЕМ Комплект, но може да им звъннеш и да ги питаш. Друг вариант е да идеш в сервиз за автостъкла, там може да ти предложат по-приемлив начин. Това с графита и молива... не се получава, ама хич!kc_3011 написа:Много ме успокои приятелю ,а това за което говори Tony малко по нагоре
няма ли да свърши работа
Не ми се философства да обеснявам защо, но си пшредстави например, че ти е прекъснато подовото отопление и сложиш един молив по средата на прекъсването
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ходих в Мастърхаус Бургас с идеята да намеря нещо по-надалавера , но се оказа че единственото такова е на Бизон имаше и тънка четчица и струваше "само" 35 лв. Май наистина ще е по добре да питам в някой сервиз. Въпреки че все си мисля че някъде ще има руснаци или китайци които да го продават ако не 10 то поне 5 пъти по евтино :DVW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
-
Аз лично възстанових проводниците с Primalex - американски продукт аналогичен на този на Loctite - 16лв. За тези които тепърва ще извършват операцията - много важно е да залепите цялото шаблонче добре за стъклото. В противен случай проводимата боя минава по шаблона и се разтича като скапва лепилото и шаблона става неизползваем. Успех на всички и гледайте проводниците отгоре, така се вижда най-добре!Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар