Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Замръзнали скорости , и неработеща задна чистачка :(

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Замръзнали скорости , и неработеща задна чистачка :(

    Хора дайте съвет , от миналата година почнаха да ми замръзват скоростите , сега застудя и пак същото . Малко като е по студено и замръзват немога да ги включа не шава лоста на никъде , смених си маслото миналата година закарах е в англия ама там не замръзва ! И сега тука пак почна ! незнам от кво е , като вдигна кожата на скоростния лост там май има някаква грез обаче мойта вече не прилича на нищо и се чуд дали да не го забърша със някакъв парцал и да го нахакам с повечко ама незнам дали ще се реши проблема , понякога ми трябва 15 мин да държа съединителя ако предишната нощ съм е оставил на скорост и е замръзнало ? нямам си ни най малка представа от къде може да е проблема ?!Задната чистачка си работеше нормално включиш изключиш и тя си завърти , обаче един ден качвам се и само се чува цък цък цък а то щтрака в задната кора лепнах една лепенка на единия контакт на багажника и сега чистачката работи само като съм е включил , демек не си прави хода ами като е изключа и спира до където е стигнала - ама поне не щтрака нищо

    #2
    Какво масло сложи на скоростите, като си го сменил?
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

    Коментар


      #3
      И аз имам същия проблем!Миналата седмица смених маслото и малко се пооправи,ама то не е било и толкова студено...Вече мисля,че влиза вода някъде при скоростите и замръзват жилата,че друго не ми идва наум.
      Alfa Romeo 146 1.9 JTD

      Коментар


        #4


        ми не помня беше преди 1 година ама беше 18 лв литъра ?! и аз само до този изход стигнах че има някаде вода и замръзва ама незнам ?! пускам парното да духа само в краката и нали върви по целия кожух между седалките та като загрее по бързо се размръзяват , незнам кви жила са там кво е що е ?!

        Коментар


          #5
          При колегата 455115 е с жила, както и при мен и може би се получава нещо като с ръчната и нейните жила, но бензините са с щанги и проблем с жилата е изключен.

          Коментар


            #6


            добре де как се оправя тоз проблем дайте нещо съвет

            Коментар


              #7
              Два варианта /макар и временни решения/.І-Сваляш предното ляво колело,не си спомням дали и кората и от там бъркаш и стигаш до капака на скор. кутия отгоре където излизат главичките на лостчетата с които завършват жилата.Раздвижваш ги и готово.Скоростите временно се оправят.В момента при мен това продължава цяла година /предполагам до следващото застудяване.ІІ-Сваляш акумулатора и стойката му и пак достигаш до същото место за същата процедура.Миналата зима се наложи двукратно да я приложа.
              BRAVA TD100 ELX `98

              Коментар


                #8
                И при мен е така.фиат пунто.Явно това е запазена марка на фиат,ама не кося много.Размърдам ги малко наляво-надяно,напред-назад и се оправя.А, и като е много студено доста друса,ама и с това свикнах

                Коментар

                Working...
                X