днес като проверявах антифриза ми хрумна да погледна поленовия филтър както представлява, че не съм го сменял никога. като отворих капачето на снимката очаквах да видя филтър но греда - дупка
вероятно е на др място де но ми стана интересно и веднага щтракнах снимката. на това място трябва ли да има нещо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново 20??! Къде е поленовия филтър?
Collapse
X
-
Re: Ново 20
каде е поленовия филтър?
не се чуди българино, а си купи един и си сложи, просто човека, който е карал преди теб това колата го е махна и така ти я е продалmiro2177 написа:днес като проверявах антифриза ми хрумна да погледна поленовия филтър както представлява, че не съм го сменял никога. като отворих капачето на снимката очаквах да видя филтър но греда - дупка
вероятно е на др място де но ми стана интересно и веднага щтракнах снимката. на това място трябва ли да има нещо?Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
182A4.000, 1998г.
Коментар
-
Нямаш стойка за филтъра, тя представлява една пластмаса в която влиза и се хваща със щипки, потърси си от някоя морга, повече от 5 лв. не вяравам да ти излезе, но без нея няма как да поставиш фитър. Друг горе-долу ефективен вариант в твоя случай е дамски чорап, пристягаш го за ръбчето и си свиркаш.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Като гледам и поне, колкото успявам да видя от снимката, липсва пластмасовата рамка за филтъра, както са отбелязали някои колеги. Потърси по моргите, става и собствено производство в краен случай, но си е занимавка. Докато не се сдобиеш с нея няма смисъл да купуваш филтър. Хубаво е да свалиш двете пластмасови кори под чистачките и да огледаш, какво е положението, защото ако тази рамка липсва има шанс да е изчезнала и една малка кора над нея, която го предпазва от навлизане на вода.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар