Онзи ден сутринта се появи странен шум от към духалките на парното на стъклото.В началото помислих че може би е просто защото е студено и парното не е загряло,но след близо 100 км и повече така и не изчезна шума
Преди не ми е правила подобно нещо,всякъж нещо тропа на откачено
Някакви идеи какво може да е?Иначе парното си загрява нормално.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен шум
Collapse
X
-
Re: Странен шум
може би са теgogata написа:Онзи ден сутринта се появи странен шум от към духалките на парното на стъклото.В началото помислих че може би е просто защото е студено и парното не е загряло,но след близо 100 км и повече така и не изчезна шума
Някакви идеи какво може да е?Иначе парното си загрява нормално.
ами колега така като никой не го е 4ул няма как да се каже дори с 50% сигурност. понякога се слу4ва да влезе листо в тръбопровода и като пуснеш духалката все едно вентилатора работи неравномерно. тва е най-елементарното. пожелавам ти го. може да е вентилатора, на лагери ли е на втулки ли е при теб не знам, ако са износени може да издават звуци.може някоя клапа да се е отка4ила абе въобще около 100 000 възможности има. виждам, 4е си от пещера, ако слу4айно имаш път насам пусни едно ли4но, земи 1 от вашите бутилки и ела да го 4уя предполагам, 4е ще ти помогна
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Re: Странен шум
Виж тук: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=3191[/url]gogata написа:Онзи ден сутринта се появи странен шум от към духалките на парното на стъклото.В началото помислих че може би е просто защото е студено и парното не е загряло,но след близо 100 км и повече така и не изчезна шума
Някакви идеи какво може да е?Иначе парното си загрява нормално.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар