Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вакуум в резервоара на Пунто ТД

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Вакуум в резервоара на Пунто ТД

    Здравейте, някой знае ли къде се намира въздухопровода на резервоара на Пунтото, май е запушен и като отвия капачката и засмуква въздух, също като наливам нафта бълбука и бавно се пълни.

    #2
    Търси малко бе - има 10 теми. Преебан ти е клапана на капачката и не пуска въздух
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

    Коментар


      #3
      Капачката ми е нова, и защо тогава на всяка бензиностанция като зареждам , като сложат пистолета и постоянно им изключва ,всеки казва че е запушен въздухопровода.

      Коментар


        #4
        Какъв въздухопровод бе младеж? Отдушник ако има - може да е запушен, клекни си до калника, бръкни с ръка, гепи тръбата и я очисти от полепналата по нея кал - все ще намериш отдушника Няма въздухопроводи и водопроводи дето да отиват към резервоара - само една тръба дето пълниш и една тръбичка дето ти празни джоба като настъпваш по-яко.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

        Коментар


          #5
          Споко vancho20 и аз съм със същия проблем и виждам голям зор понякога на бензиностанциите.Вчера една женица ми оля цялата кола с бензин тряаше да ми сипе за 30лв а тя още на 12лв се отказаи ми вика:"Съжалявам не поема изобщо" и си ме отпрати.Да обаче на друга бензиностанция има едни пичове дето ми сипват съвсем нормално.Фатката май да се налива полека и пистолета да е насочен правилно.
          FIat brava 1.6 16V 1999г.

          Коментар

          Working...
          X