Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам 5 ст. кутия за Фиат 125п

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Искам 5 ст. кутия за Фиат 125п

    Здравей те.Скоросната ми кутия е пред разпадане. От каква кола мога да взаимствам 5 ст. ск. кутия и да си я сложа на Фиата 125п.Чувал съм че става от Полонез, но такова животно по моргите няма.

    #2
    Пробвай с кутия от Фиат 131 за по се намират :")) а ако намерисх фиат 130 зимай и двигателя 2.9 е единия модел и 3.2 е другиа модел с 165 коня 6 цилиндара V образен на 65 градуса фиатката ти схте стане самолет с 214 Nm въртящ момент само незнам колко харчи :")), полонезите са с малко прадавателно отношение по добре 4 степенна от лада отколкото 5 степенна от полонез (според ман де)

    Коментар


      #3
      Благодаря за съвета, но мисля че няма да се възползвам от онази част за двигателите докато не си купя първо бензиностанция :D

      Коментар


        #4
        А дали няма да стане от Лада? Нали имаше една серия 2107... с петстепенна ск. кутия и двигател 1,5. Не знам доколко се различават двигателите на ладата и фиата, но и двете коли са по лиценз на FIAT 124, би трябвало да са поне сходни.
        FIAT Tipo 1,4mi - EX
        Alfa Romeo 146ti - EX
        Alfa Romeo 156 2,4JTD

        Коментар


          #5
          Писах по-горе че става :"))

          Коментар


            #6
            Скоросната ми кутия е пред разпадане. От каква кола мога да взаимствам 5 ст. ск. кутия и да си я сложа на Фиата 125п. Чувал съм че става от Полонез, но такова животно по моргите няма.
            Имаш три варианта-по избор!Скоростната кутия на 125п и Лада са еднакви: разликата е само в превключващия механизьм, кожуха на сьединителя и тампона на кутията!Скоростната кутия от Полонез се различава само по механизма на превключване и тампона!Скоростната кутия от 131 сьщо пасва, но най-добрия вариант е да преработиш твоята кутия на петстепенна, сменят се точно 14 чарка и струва 250лв!Ако се спреш сериозно на някой от вариантите, мога да ти дам и подробности!

            Коментар


              #7
              А аз мога да ти намея кутия и заден мост от 131 :")) ако те интересуват

              Коментар

              Working...
              X