Ахой!Блъснаха ме тука преди едно известно време и ми "посмачкаха" шоф. врата на Бравото.Вчера си взех "нова", здрава
, само че необорудвана/разоборудваха ми я на място като я взех/, остана само чиста тенекия както се казва, днес ще ми я боядисат и остава да се сложи на мобила.Та въпросът ми е сам аджаба ще мога ли да се справя да си прехвърля всичко от старата на новата...ключалки, дръжки, стъкло...разфасоването изглеждаше леко елементарно, ама може и само така да ми е изглеждало
Та наистина голяма философия ли е или да дам едни пари да ми я оправят, дето попринцип могат да се изпият и изядат :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Врата/Смяна/
Collapse
X
-
Колега това зависи изцяло от нивото ти на техническа грамотност, внимание и налични инструменти!Въпреки че все пак желанието е най-определящо - голямото му наличие може да прескочи липсата на грамотност и инструменти
Сериозно - нищо сложно няма - но бъди много внимателен - стъклата са чупиви, а мястото за работа е доста кофти - особено като прехвърляш ключалката и бравата...И всички жици трябва да се сложат ТАКА КАКТО СА БИЛИ на старата врата - иначе почват да закачат я в стъкло, я някъде другаде....
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Humppa
Коментар
-
Всичко премина леко и безаварийно, смъкването не беше толкова трудно на стъклото колкото слагането му всъщност :DЩипките които го държат отдолу се слагат с 300 зора, но все пак всичко се нареди за 2 часа, внимателно без да бързаме/ аз и още един помощник/.В събота ще кача снимки на цялата процедура от А до Я, че в момента съм малко командировка до краят на седмицата и апаратчето не е в мен.Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар