Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да търся преходник за мястото на касетофона?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Къде да търся преходник за мястото на касетофона?

    ...сложих си CD на мястото на оригиналния каситофон но определено не ми харесва как стана....видях тук някаде някакви снимки как изглежда и не беше зле но на живо поне при мен не ми харесва....четох тук че продавали някакви преходници но нешто не си го представям как ще изглежда....ако някои ми обясни ще съм му благодарен ...то снимка май ще свърши по добра работа .... :D ....интересува ме от каде в София мога да си го купя....и друг проблем....то не е за тоя раздел ама........ ...стария касетофон работеше и без да давам на контакт...тоя неще???не помни и часа даже..... и понеже не разбирам от тоци каде мога да ида да ми го вържат като хората??? и колка ще ми вземат.....П.П. май ще ми трябва и шейна за захващането му към таблото щото сега само е пъхнат в дупката и мърда......
    Fiat Brava 1.6 16V '98

    #2
    http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=592

    Коментар


      #3
      ...да.това съм го гледал....но мислех че на снимката е без този преходник....мерси.дай кординати на Авител...имаш ли представа дали в ААуто или Авител се занимават с тоци и монтаж или са само магазини....?
      Fiat Brava 1.6 16V '98

      Коментар


        #4
        колега! преходника ще ти го намерят ив сервиза на Фиат на 4-ти километър, под моста!А това с работат на касетофона при изгасен контакт и губенето на паметта е от свързването - или пак в същия сервиз, но не съм сигурен дали го правят - май имаха такава услуга, но в Технополис над Младост 4, монтажа е 10 лв. и работят много добре - пробвал съм ги!
        Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!

        Коментар


          #5
          Една стара тема, но сега попаднах на тоя адрес: http://www.tpetrov.com/search.php?p=...=&cat=&s=&ord=
          Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

          Коментар

          Working...
          X