Здравейте всичкиМоля някой да сподели какво да правя .... когато карам по бързо (над 110) , или ускорявам по бързо (дръпка примерно) ми светка лампата на инжекцията като понякога не дава отражение върху варвенето а друг път ,като освободя от скорост и колата припадква няколко пъти на околу 400-500 оборота след което гасне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светва ми лампата на инжекциона когато "настъпвам"
Collapse
X
-
Етикети: –
-
lithrone -
Възможно е компютъра да ти е натрупал грешки. Трябва да се изчистят. Ако е бош компютъра, откачваш акумулатора за 5 мин.Взможно е също ако си сложил тръба вместо катализатора да ти дава проблем ламба сондата. Слага се гърне.Трета причина може да е харакирито на ламбда сондата ти :DСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
lithrone
Редактирано....А къде да ида да ми прочетат грешката?GTipo написа:Възможно е компютъра да ти е натрупал грешки. Трябва да се изчистят. Ако е бош компютъра, откачваш акумулатора за 5 мин.Взможно е също ако си сложил тръба вместо катализатора да ти дава проблем ламба сондата. Слага се гърне.Трета причина може да е харакирито на ламбда сондата ти :D
Коментар
-
Re: Светва ми лампата на инжекциона когато "настъпвам&
Вероятно много бедна смес. Причините са ниско налягане на бензина заради горивен филтър или износена бензинова помпа, влошено ел. захранване...lithrone написа:Здравейте всичкиМоля някой да сподели какво да правя .... когато карам по бързо (над 110) , или ускорявам по бързо (дръпка примерно) ми светка лампата на инжекцията като понякога не дава отражение върху варвенето а друг път ,като освободя от скорост и колата припадква няколко пъти на околу 400-500 оборота след което гасне.
Коментар
-
Как така тръбата да дава грешка на ламбдата??Тя стои преди катализатора и какво я бърка дали го има??при мен на катализатора е тръба и в края малко гърненце.Да попитам колко гърнета трябва да имам? Освен това на мястото на катализатора имам още 2GTipo написа:Възможно е компютъра да ти е натрупал грешки. Трябва да се изчистят. Ако е бош компютъра, откачваш акумулатора за 5 мин.Взможно е също ако си сложил тръба вместо катализатора да ти дава проблем ламба сондата. Слага се гърне.Трета причина може да е харакирито на ламбда сондата ти :Dhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
lithrone
до задна дясна ако не се лъжа.....Лампата свети заради датчика който стой "забит" на тръбата която идва от въздушния филтър .Самия датчик представлява една пластмасова тръбичка.Струва 16 кинта за браво и пунто е един и същи до колкото разбрах ....четох някъде и др такава тема дано съм бил полезен.tashunk написа:Плоблема вече е на моята глава.Къде е бензиновия филтър.Тепърва имам дая разучавам тази кола.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар