Тези дни установих, че отново не ми работи пръскалката за задното стъкло. В началото я бях продухал и работеше, но отдавна не съм я използвал и - отново суша. Проследих я донякъде, опитах отново лекичко с помпата да я продухам, но се чува едно просъскване под корите за шумоизолация към купето. Та, въпросът ми е - занимавал ли се е някой да проследи пътя на тази тръбичка. Откъде най-лесно може да се достигне до нея в двигателния отсек в частта й под чистачките, на входа към купето, откъде минава назад в купето. Ако скъсването е още отпред, да я срежа и при замяната с нова, с щуцерче ли да ги съединя? И не на последно място, откъде и каква тръбичка да взема за подмяната, а и евентуално какво щуцерче и откъде да купя? На някои може да им се види маловажен проблемът, но обичам всички системи да ми работят безотказно, та ако някой се е занимавал, да не преоткривам пак топлата вода. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тръбопроводът до задното стъкло на Marea Weekend
Collapse
X
-
За Мареа незнам но на мойта Брава маркуча минава над кората на тавана от шофьорската страна и от там стига отзад. а на тея маркучи наи честия проблем е запушването на клапанчето което е в двигателния отсек в близост до казанчето за вода, както и на предните пръскалки което е под кората на предния капак. другия проблем е спукано маркуче , там вече трябжа да търсиш мокри петна но обикновено се цепи в близост до задната врата (багажника) където се пречупва.Fiat Brava 1.4 12v SX
Реклама
Collapse
Коментар