Дойде време да сменя съединителя, защото аксиалния лагер така се е разсвирил, че ме е срам да карам по улиците. От тук идват и някои мои въпроси. Каква да бъде марката на новия съединител? Орентировъчно цена? Размер на диска, че гледам axm-auto дават 190 и 200мм. като вариянти за Браво.Предварително благодаря на всички, които ще изкажат мнение.Поздрави!Митко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще сменям съединител. Малко въпроси
Collapse
X
-
4o4kata написа:1.4, ако ти е с типовата скоростна кутия съединителя става от Лада 1:1-18 кинта.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
[/quote]Какви са тия щуротии? Дори да е съвместим, кой би дал пари за разцепване на съединителя и 18 лв. за диск? Сигурно ще трябва да се подменя през три месеца?Фиат мареа 1,6 16 Таксиджийска със съединител Ладов и притискателен същия=100000 км :P вече
Коментар
-
Vladim написа:4o4kata написа:1.4, ако ти е с типовата скоростна кутия съединителя става от Лада 1:1-18 кинта.
Коментар
-
style34 написа:Vladim, като гледам не си пуснал ти темата, а и никой не те кара да правиш каквото и да е. Просто колегата казва нещо, което знае - затова е форума, нали?Опитвам се да предпазя някой, който вярва на такива подхвърлени информации за да не се набута... извинете отново!
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Още един пост няма ли да напишеш? Да дам 80-90лв. за работа и 18лв за частта, която ще се смени... не е за мен тази работа, който иска да рискува! :DFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Vladim написа:style34 написа:Vladim, като гледам не си пуснал ти темата, а и никой не те кара да правиш каквото и да е. Просто колегата казва нещо, което знае - затова е форума, нали?Опитвам се да предпазя някой, който вярва на такива подхвърлени информации за да не се набута... извинете отново!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар