МОЛЯ за помощ имам Темпра 1.6 i.епроблема ми е както си карам и малко да намалиш скороста не всеки път разбира се, но гасне двигателя карах я на майстор, но според него няма проблем и въпреки това смятам, че има защото същото се е случвало и на съпруга ми.Моля посаветвайте меБЛАГОДАРЯ. Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Темпра 1.6 i.е
Collapse
X
-
Re: проблем с Темпра 1.6i
Има ли газова уредба колата? При мен понякога става така. Все си мисля че е от стъпковия мотор или ТПС /който май е за смяна/антоанета написа:МОЛЯ за помощ имам Темпра 1.6 i.епроблема ми е както си карам и малко да намалиш скороста не всеки път разбира се, но гасне двигателя карах я на майстор, но според него няма проблем и въпреки това смятам, че има защото същото се е случвало и на съпруга ми.Моля посаветвайте меБЛАГОДАРЯ.Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
-
Re: проблем с Темпра 1.6i
.........не няма лошото е че привидно всичко и е в редFiat 127 написа:Има ли газова уредба колата? При мен понякога става така. Все си мисля че е от стъпковия мотор или ТПС /който май е за смяна/антоанета написа:МОЛЯ за помощ имам Темпра 1.6 i.епроблема ми е както си карам и малко да намалиш скороста не всеки път разбира се, но гасне двигателя карах я на майстор, но според него няма проблем и въпреки това смятам, че има защото същото се е случвало и на съпруга ми.Моля посаветвайте меБЛАГОДАРЯ.Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Коментар
-
Re: Проблем с Темпра 1.6 i.е
Карането на "майстор" в такива случаи не винаги помага.Трябва свястна диагностика в добър сервиз.антоанета написа:МОЛЯ за помощ имам Темпра 1.6 i.епроблема ми е както си карам и малко да намалиш скороста не всеки път разбира се, но гасне двигателя карах я на майстор, но според него няма проблем и въпреки това смятам, че има защото същото се е случвало и на съпруга ми.Моля посаветвайте меБЛАГОДАРЯ. Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Коментар
-
Здравейте всички, отностно моят проблем с Темпрата пробвах всичко което ми предложихте, но уви ..........възможно ли е да загрява и за това да гасне мисля така защото днес е по хладно и до сега не ми еправила проблемQuestionантоанета написа:Много благодаря ще пробвам, въпреки че не мисля че ще има голям резултат, а мислех с нея да пътувам до морето, но с този проблем това става много рисковано.stanleyhacker написа:Откачи акумулатора за 10 минути. Ако това реши проблема за известно време ще го мислим после какъв е проблема.
Коментар
-
ами не ми е правила проблеми, те зарочнаха от 1месец преди време на дълъг път т.е. след магистралата като намалих влизаики в София и на първият светофар биах до там ......ако е загряла защото си биах минала 100км.???????????????2Вече незнамstanleyhacker написа:Искаш да кажеш че пак гасне, но днес не е, защото е по-хладно времето? А зимата правила ли е този проблем или си работи?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар