Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос закупуване на части от нета

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпрос закупуване на части от нета

    Искам да си купя десен носач и дясна биалета за FIAT Marea Weekend 1.8 16v от http://www.axm-auto.com/ ама не знам там кои е оригиналния номер на часта, че да не да объркам частите и да си поръчам други така, че ако някой знае там номер на часта или нещо да пише. А и някой, ако си е купувал тези части и е доволен от дадена марка(производител) нека сподели :D

    #2
    Звънни направо на Христо - телефоните ги има и на сайта и тук във форума. Най-лесното е живият контакт. Няма да те върне.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

    Коментар


      #3
      Преди да ти пратят частите ти ги сверяват по номера на рамата. Аз бях объркал едни джунджории и ми звъннаха да ми кажат, че са сгрешени. Пратиха ми точно това което е за моята кола.
      Fiat Marea SX 1.6. 16V '98
      Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V '99

      Коментар


        #4
        Дай му номера на рамата сигурен съм че Христо ще знае коя част е точно за тебе.Не се притеснявай много от форума сме пазарували от него и не съм чел някой да се оплаква смело.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

        Коментар


          #5
          мда по телефона се доуточнихме и ги поръчах блягодаря все пак а някой да изкаже мнение за качеството на мен ша ми прати носач и биалета ОКАПИ ма тва на мен нищо не ми говори той каза че били едни от най хубавите италиански ако някой е с такива да каже доволен ли е

          Коментар


            #6
            И аз купих такива но като за 4 000 км. неможе да се каже нищо за тях. Иначе колата няма хлоп няма троп. Смених носачи, биалетки и тампоните на стаб. щанга.
            Fiat Marea SX 1.6. 16V '98
            Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V '99

            Коментар

            Working...
            X