Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еднаква ли е дроселовата клапа к-т на Punto(mk2) и PandaII

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Еднаква ли е дроселовата клапа к-т на Punto(mk2) и PandaII

    Интересуваме дали е същата дроселовата клапа к-т с инжектора на Пунто(мк2) и ПандаII(след 2003г).На сайта на hit-ko номерата на двигателите съвпадат 188A4.000, само че въпросната дроселова клапа за Пандата струва 1200лв(питах го на лично), а на сайта му същата част само, че за Пунто е 495лв.Въпроса ми е дали същата частта и може ли да се монтира по-евтината на Пандата, при положение, че съвпадат номерата на двигателите или не е гаранция.Благодаря

    #2
    Би трябвало да са еднакви, но не съм сигурен. Логично е на еднакви мотори да има еднакви части, но знае ли човек? Аз лично не виждам причина да е различна - но защо такава разлика в цената.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

    Коментар


      #3
      Там е въпроса, че никой не ми казва. В една автоморга човека се сети, че тоя двигател се слага и на Пунто и после като проверих се оказа, че номерата на двигателите съвпадат. Само, че като питах в Ауто Италия ми казаха, че не са сигурни, на моя отговорност и т.нПредполагам, че знаят със сигурност дали е същия или не, но номера е да ме разколебаят и да поръчам тази от 1200лв

      Коментар


        #4
        А какъв е този инжектор в дроселовата клапа?Мотора предполагам е FIRE. Същия двигател но 1,4 се слага на Гранде пунтото и там дроселовата клапа е същата като моята. Не знам за пунто 2 дали е така? Имам познат в сервиза на Мазерати - мога да го попитам за съвет. Добре е запознат с двигателите.От АИ много не очаквай. Шокиран съм от някои техни постъпки!
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

        Коментар


          #5
          Двигателят е 1.2 60коня - 188A4.000

          Коментар


            #6
            Ако някой се интересува не същите точно тези части.Благодарности на hit-ko за съдействието.Предпологам, че съвсем скоро ще му станем и клиенти.

            Коментар

            Working...
            X