Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Marea - как да разбера има ли фабрична аларма??

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Fiat Marea - как да разбера има ли фабрична аларма??

    Здравейте, преди седмица си купих Fiat Marea, 97 г., 102 000 км., 1.8 16v, Климатроник, 2 бр. Airbag, мулти волан, много запазена. Сега трябва да слагам аларма и да си направя каско. Казаха ми обаче, че може да има фабрична та въпросът ми е как да разбера има ли аларма, къде и какво да погледна или къде да я закарам за да ми кажат?Или да ми препоръчате алармаджии! Благодаря ви предварително.
    Прикачени файлове

    #2
    Фабрична не ама някой италиянска бангия що да нямаш търсиш кутия ако ще имаш аларма, иначе незнам дори да имаш италиянска какво те топли до колкото знам тука в вн само една фирма "май и евентуално се занимава" с такива неща и сигурно ще ти вземат бая пари за да ти изкарат дистанционно
    Fiat punto 1,1
    Fiat bravo 1,6 16v
    Fiat bravo 2,0 20v
    Honda civic 1,5
    BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

    Коментар


      #3
      Талянците слагат хубави аларми, по-принцип са с обемни датчици от двете страни на предния джам, трява да има някъде и светодиод, иначе кутията на алармата трудно ще я намериш, моята щяла да ми извади очите, но разбрах чак след като ми я махнаха, стоеше до акумолатора и изобщо не прилича на аларма, имаше и ключалка за някакъв специален ключ, хубава е била, ама се сбогувах с нея, защото наще алармаджии не щат да им слагат дистанционни, не знам дали, защото не им разбират, или защото така им е по-далавера.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

      Коментар


        #4
        Моделът ти фабрично е с аларма. Друг е въпроса дали работи и изобщо дали е там. Светодиода за нея се намира в средата на конзолата, между копчетата за предни и задни халогени и тези за реотаните на задното стъкло и външната температура. Свали капачето на бушоните и погледни дали имаш кръгла ключалка в близост до тях. Отделно на самият ключ трябва да имаш копче.
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V
        www.italauto-bg.net/forum/

        Коментар

        Working...
        X