Ходих да гледам една марея 97г. Километража показваше 240000 хиляди.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На колко километра се превърта електронния километраж?
Collapse
X
-
Не виждам никаква логика километража да позволява 999 999 и да се превърта на 200 000 км.
. А в областта на шегата, вероятно няма кола, която да достига тези почетни километри, тъй като километража обикновено се превърта още при първата продажба на колата. Гледам по разни научно-популярни филмчета по Discovery channel, че и купувачите и в Америка и Англия например също се чудят дали километрите на колата се реални. Явно това се прави по цял свят.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Като прочетох тази част от поста на колегата реших да споделя как стоят нещата със този "проблем" в Швеция. В тази прекрсна страна годишния технически преглед на автомобилите се извършва от специализиран оргън(Bilprovningen), а не както при нас. Няма нужда да казвам колко е стриктен контрола, който се извършва. Като мине преглед автомобила се издава документ който удостоверява ,че по колата всичко е на ред. Ако има някакъв проблем той се описва в този документ и се дава 1 месец( не съм 100% сигурен- може и по-малко да е) на собственика на колата да отстрани проблемите и след, което отнова да се яви на преглед. На този документ се ЗАПИСВАТ показанията на километража. Разбира се всичката информация за автомобилите , които минават годишен преглед се архивира на електронен носител . Това което искам да кажа е ,че в Швеция всяка кола си има нещо като досие. От него може да разбереш какви проблеми е имала колата през годините и реалните километри. Има и още нещо което сигурно ще ви изненада- всеки който пожелае може да получи достъп до досието на кола, която го интересува-само трябва да знае номера на автомобила. Като бях там преди няколко години лично съм проверявал за километрите на автомобил, който щях да купувам. Колата имаше някакво леко тракане в двигателя и имах съмнения, че е на реални километри- все пак я купувах от българинsnake написа:......... Гледам по разни научно-популярни филмчета по Discovery channel, че и купувачите и в Америка и Англия например също се чудят дали километрите на колата се реални. Явно това се прави по цял свят.
. Не знам как е в други страни , но за Швеция съм сигурен 99,99 % ,че не може да ти продадат кола с манипулиран километраж.
SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
да колега вярвам сиVooDoo написа:Да,да! Аз пък съм Супер Любоkiselo написа:....... на бравата още не съм минал 100 000 на 97 000 е ама като гледам как се трупат скоро ще ги стигна
. Колата ти е десет годишен дизел- ти вярваш ли си ,че е на 97 000 км. 
...а ти явно си супер Любо..
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
При загасен двигател натискаш и задържаш бутона на дневния километраж.След това бавно започваш да въртиш КК до позицията *контакт*,но без да палиш.За около 2-3 сек се появяват реалните километри. На един познат му се приплака от този метод.318I-95г на 107000км.Реалните 368000км.VooDoo написа:Колега , дай на лични да коментираме този въпрос, че брат ми решил да купува BMW скоро.MartoModev написа:.......Ako някой иска да купува BMW мога да му кажа да провери на място.Още една причина за по голям коментар по цената.
Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Това със сигурност работи ли при всички BMW-та след 98-99 г.? Брата за сега се е насочил към 2.0d-136 к.с.Red Storm написа:При загасен двигател натискаш и задържаш бутона на дневния километраж.След това бавно започваш да въртиш КК до позицията *контакт*,но без да палиш.За около 2-3 сек се появяват реалните километри. На един познат му се приплака от този метод.318I-95г на 107000км.Реалните 368000км.VooDoo написа:Колега , дай на лични да коментираме този въпрос, че брат ми решил да купува BMW скоро.MartoModev написа:.......Ako някой иска да купува BMW мога да му кажа да провери на място.Още една причина за по голям коментар по цената.
Градски, щом си решил да се само-манипулираш твоя работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_05kiselo написа:да колега вярвам сиVooDoo написа:Да,да! Аз пък съм Супер Любоkiselo написа:....... на бравата още не съм минал 100 000 на 97 000 е ама като гледам как се трупат скоро ще ги стигна
. Колата ти е десет годишен дизел- ти вярваш ли си ,че е на 97 000 км. 
...а ти явно си супер Любо..
SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар