значи май се оказа че рейката ми тропа, довечера ще знам със сигурност, кажете моля къде в София да я оправя, защото чух че нова била към 700 лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рейка Брава, къде и как
Collapse
X
-
колега рейката или накрайниците на рейката щото разликата е огромна ако е накрайник лесно около 30 лв за двата ако е рейка втора употреба 100лв и си ок някъде из форума се обсъждаше за рециклиране на рейка но нека колегите от софия да помагатMilko написа:моля помагаите, реиката е, поне така казват във Вантотреид
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
благодаря ти за отговора, ми не знам точно дали са накраиници или реиката самата, във Вантотреид, ми казаха "реика за рециклиране, че нова е 700 лв", аз вече съм се наплашил от сервизи и маистори, днес ми зеха 902 лв, във Вантотреид, за всички ремъци, маи два броя, 4 ролки, 4 свешти, всички филтри без тези на климатика, смяна на масло в двигателя и смяна на масло в скоростите, диагностика на двигателя, изчистване на грешки от кпу-то, и ощте някакви дребни работи, много ли е това ???та за реиката ако може да ми препоръчате някои, дето работи добре и не е много скъпо, моляstef написа:колега рейката или накрайниците на рейката щото разликата е огромна ако е накрайник лесно около 30 лв за двата ако е рейка втора употреба 100лв и си ок някъде из форума се обсъждаше за рециклиране на рейка но нека колегите от софия да помагатMilko написа:моля помагаите, реиката е, поне така казват във Вантотреид
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар