Колеги,забелязах,че ми намаля антифриза с 500-600 мл за 2 седмици!!Другото което ме плаши е,че при седалката до шоф на пода е мокро-от антифриз??От каде тече??? Какво е решението на проблема???
Радиатор на парното.Ако има airbag централата е точно под него и може да изгори.Oтстрани има декоративни капаци с болтове.Махаш ги го виждаш.Смяната не е много приятна.
Радиатор на парното.Ако има airbag централата е точно под него и може да изгори.Oтстрани има декоративни капаци с болтове.Махаш ги го виждаш.Смяната не е много приятна.
Има само на волана,не разбрах какво точно може да изгори????
Централата за управление на възглавницата която е на волана се управлява от централата която се намира под радиаторчето.Когато се намокри изгаря и ти светва лампата на таблото.
ако ще си купуваш си вземимедно не аломиниево по възможност ...абе хора забелязал сам че тоя проблем е болния на фиатите или само на браво и брава за ся ...
Това е болен проблем при всички италианки защото на мен на Бравото ми тече,а преди две години братовчетми сменя на Пунтото незнам аз мисля,че е проблен на италианките.
и най тупото ако не знаеш че се сменя горе доло лесно ...защото аз парво прегледах в форума и видях каде еи ходих в фиат над лукойл сервиза тряа се сещат съгражданитеи ми викат оооооо табло се сваля 2 дена раота 2 надника 120 лв. и отделно там разходите ти и ме обеждават че е така правели са 4,5 фиати сички такапак аз гледах темата и викам си я метна сам с бащата и я опрайхме само зор с гумичките накрая му праснах един силикон и тикнах старото радиаторчеи постепено почна да спира и ся си е 6+само малко нерви отидоха
Колеги,забелязах,че ми намаля антифриза с 500-600 мл за 2 седмици!!Другото което ме плаши е,че при седалката до шоф на пода е мокро-от антифриз??От каде тече??? Какво е решението на проблема???
и най тупото ако не знаеш че се сменя горе доло лесно ...защото аз парво прегледах в форума и видях каде еи ходих в фиат над лукойл сервиза тряа се сещат съгражданитеи ми викат оооооо табло се сваля 2 дена раота 2 надника 120 лв. и отделно там разходите ти и ме обеждават че е така правели са 4,5 фиати сички такапак аз гледах темата и викам си я метна сам с бащата и я опрайхме само зор с гумичките накрая му праснах един силикон и тикнах старото радиаторчеи постепено почна да спира и ся си е 6+само малко нерви отидоха
Къде си му тикнал силикон,че нещо не разбрах използвал си старото радиаторче ли я малко поясно,че и на мен ми предстои смяна.
нищо няма да потрошиш вадиш джабкатаа доло там ония като капси дето са под джабката за тях дам ами колега начи като изкарах радятора и на пластината желязната имаше чернои да се оверя че от там изпуща го напалних радиатора с вряла вода в нас и го оставих и не капешеобикалях половин варна не намерих такива О прастени се някви подобнии накрая си сложих старите в 1 магазин таи ми казаха да ги намажа сас силикон и да престоят там 1 деноножие да се втвардии после напрао отидох и го рагнах и сичко пак на мястото сии отначало леко намерисваше ама то изпарениятаи ся не ми марда антифризаи си духа яко на стаклата дано да сам помогнал
Колега да те питам като махна жабкат и после като трябва да махам радиаторчето пред не го има една пласмаса която се държина 2 или 3 болчета развивам болчетата но не мога да искарам пласмасат как да я изкарам ,а щях да забравя също махам и панелите на който се дяржи пласмасата който са в кракат на шофьора и на пасажера но тази пласмаса не излиза как ли нея въртях и нестава и нестава.Колега ivan_dmx я кажи някоя тънкост че колата е разглобена но заради тази пласмаса немога да изкарам радиаторчето.
Коментар