bright написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервизи на Фиат във Варна
Collapse
X
-
Re: официален сервиз на Фиат
А един топъл отзад не щат ли?! Нямало да си гледам какво правят по колата ! Това само при тукашните цървули го има, но в пежото един авер германец така ги нареди- ако искат да им отнемат лиценза, да ги накове в централата на пежо , вдигна скандал и им мина мерака да му разправят , "че такъв бил реда в сервизите на пежо". Аз иначе ходя в сервиза който е по околовръстното , след моста за Каменар /до вятърната мелница/ посока новата терапия, към центъра за продажба на гуми /основно май са дебица/който е от дясната страна на пътя, всъщност, първият отдясно . Там Петко работи кротко и сигурно, без да псува /аз я върша тая вместо него, ако нещо се закучи по дарака/ и поне за мен е от хората, на които можеш да се довериш , без да те изпортят. Преди 42000 км ми смени ляв преден носач,маншон вътрешен на полуоската , а скоро десен преден и смени ремонтен комплект на заден десен носач.След тия ремонти машинката се радва като п..к@ на нови гащи , и пак си готов да изгориш десетина тона бензин, преди да се наточиш за някое вито ремонтче...bright написа:Официалния сервиз на Фиат за Варна е АутоИталия и се намира зад КАТ (работят с бели ръкавици и не може да гледаш какво става по колата). А според сервизната ми книжка от Италия - Бакс Кар - те са до затвора (под бензиностанцията на ЛукОйл по посока гробищата. За други официални не съм чувал.
Коментар
-
Dimitar72 представителството на SKF във Варна е във високиа блок зад McDrive отстрани кадето направиха офиси, сущо така може да провериш в магазина който е между пожарната и лятно кино Тракя в кооперациите преди карастовището на Тракя по болеварда, не е мого голям магазина(ако се сещаш сутрин каде стават задрустваниата и винаги има спрени коли в ляво след спирката, е та там е) ако не си вземеш SKF вземи си Breda малко по-евтини са и съм доволен от тях
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар