Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Счупена шофьорска седалка на Брава

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Счупена шофьорска седалка на Брава

    Следобед си поиграх с тоя проблем, защото вече се беше прокъсала и дамаската. Доста здрави са тея ламарини в седалката, трудно се пробиват дори но с времето на едната и се беше видяла сметката.Качвам малко снимки на разглобената седалка и механизмите за захващане на облегалката на главата. На някой може да са от полза
    Прикачени файлове
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

    #2
    На Снимка 2 е ключалка в която се набива "колчето" за облегалката на главата. Ясно се виждат двете скоби които минават през нея, затова колчето трябва да се завърти на 90 градуса както е показано на Снимка 3.С две стоманени пластини по 3-4мм захванах здраво счупената седалка и утре обратно в колата.Успех със седаклите!
    Прикачени файлове
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

    Коментар


      #3
      Лесно ли се сваля тапицерията(дамаската), че и мен ме чака същото упражнение.
      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

      Коментар


        #4
        С една отвертка махаш капачето на врътката за регулиране на наклона на облегалката и развиваш двете самонарезни видии отстрани в пластмасата, за да свалиш самата пластмаса. После с една яка отвертка малко по малко разделяш двете закопчани една в друга гумени ленти дето изпъват дамаската надолу. След това остава да откачиш две капронени въженца и 2-3 железни пръстенчета които пак служат за опъване. Нищо сложно няма, след като махнеш тея истории за изпъване отдолу дамаската си излиза. Няма лепено никъде.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

        Коментар

        Working...
        X