колеги изпадна ми доста добра оферта за едно ударено типо та да ви попитам може ли да пасне двигатея със сичките му карантии в коша на пунто мк1 1.2-75 а на типока двигателя е 2.0- 125 мисля че беше ? дали ще си паснат танпоните ? или трябва да се преправя и какво ще трябва да се сменя с електрониката ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двигател от типо на пунто става ли?
Collapse
X
-
За напасването идея си нямам колега,но за документацията после си е еб...о мамата !!!!!Преди един приятел на ГОЛФ 1,6 сложи 2ката ГТ после ходи 10 пъти до КАТ за да му издадът нови документи ....То са номера на Шаси,то се проверява ..Тва е доста разправия....а за самият двигател,трябва някой запознат колега да даде мнение !!!!Успех !!
-
Незнам за напасването знам за от КУПЕ на ТИПО....Но главно знам,че няма нужда да минаваш през КАТ за чий .......... ще ходиш там мога да ти покажа снимки на няколко коли които не са минавали през кат пък са със сувсем други моторетки....Ако пък минаваш през КАТ има си пенизи там...Цензура! тези думечки не по форумите! :D Модераторски екип на fiat-bg.org...
Коментар
-
etorrent написа:За напасването идея си нямам колега,но за документацията после си е еб...о мамата !!!!!Преди един приятел на ГОЛФ 1,6 сложи 2ката ГТ после ходи 10 пъти до КАТ за да му издадът нови документи ....То са номера на Шаси,то се проверява ..Тва е доста разправия....а за самият двигател,трябва някой запознат колега да даде мнение !!!!Успех !!
Коментар
-
Това да го сложиш на мястото на 1.2 мотор си е живо приключение- не се захващай, защото няма да го запалиш тоя мотор. Колкото и пари ще похарчиш са повече от вариянта да продадеш твоето и да вземеш друго с по- як мотор.ПП. Само ще ти дам няколко теми за размисъл- друга скоростна кутия, друг съединител, други полуоски, друга електроника, различно място и вид на лапите на мотора и кутията, друго пространство в коша...Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Spiro написа:Незнам за напасването знам за от КУПЕ на ТИПО....Но главно знам,че няма нужда да минаваш през КАТ за чий кур ще ходиш там мога да ти покажа снимки на няколко коли които не са минавали през кат пък са със сувсем други моторетки....Ако пък минаваш през КАТ има си пенизи там...
Коментар
-
КИМИ написа:Това да го сложиш на мястото на 1.2 мотор си е живо приключение- не се захващай, защото няма да го запалиш тоя мотор. Колкото и пари ще похарчиш са повече от вариянта да продадеш твоето и да вземеш друго с по- як мотор.ПП. Само ще ти дам няколко теми за размисъл- друга скоростна кутия, друг съединител, други полуоски, друга електроника, различно място и вид на лапите на мотора и кутията, друго пространство в коша...а колкото до кат имам няколко познати кадето ще бутнат по едно рамо за документацитее
Коментар
-
Няма начин да качиш двигател със скоростна кутия от Типо на Пунто- това са две напълно различни коли- все едно на някой голф да се пробваш- нито има къде да закачиуш тампоните, нито полуоските ще станат, нито нищо. Това е всичко, което имам да кажа по тая тема, но ако искаш- опитвай- твоя работа. Успех!Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
КИМИ написа:Няма начин да качиш двигател със скоростна кутия от Типо на Пунто- това са две напълно различни коли- все едно на някой голф да се пробваш- нито има къде да закачиуш тампоните, нито полуоските ще станат, нито нищо. Това е всичко, което имам да кажа по тая тема, но ако искаш- опитвай- твоя работа. Успех!ще ми се да си в грешка но ще исчакам мнението и на други компетентни колеги да видим дали нещо няма нещо варянт понеже като гледам вигателите като разположение и голимемина почти не се различават
Коментар
-
batececo написа:Да не би мотора на Пунтото да е за основен ремонт? Или просто си решил да впрягаш повече коне?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
batececo написа:Да не би мотора на Пунтото да е за основен ремонт? Или просто си решил да впрягаш повече коне?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар