има ли я тази екстра въобще при браво? гледах на сайта на хит ко няма въобще предложения за огледала с и без подгряване, ако не да си правя сам? а и откъде мога да си купя само стъклата, по възможност оригинални с потгряване...ако има въобще
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
браво с подгряване на огледала
Collapse
X
-
Видимо не се различават но едното не става на другото заради наклона на вратите.Освен ако не се сменя стоиката която го държи към вратата.peho написа:При Брава го има,а самите огледала ми се струва,че не се различават при Браво и Брава.А за купуването-от морга,хем ще са оригинални,хем по-евтини.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Понеже точно това си мислех, че ще кажете, затова тази сутрин пак проверих. Без да съм пускал отоплението на задното стъкло, огледалата станаха леко топли. Или не работи както трябва системата или предишния собственик е пипал нещо.1115 написа:абсолютно вярноgeorgiarg написа:Не колега подгряването тръгва с пускането на отоплението на задното стъкло.
Коментар
-
еми да то все едно кантал. ще помагашstef написа:ами със реотан от бойлер го направих, следвайки стъпка по стъпка една тема във фолксваген форума :Dpakumba написа:сигурно ли е, че само ел. огледалата са с подгряване? стеф, ти как го направи с крушка или с кантал
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Е да де,точно така е.Само огледалото не се различава,но стойката с която се захваща за вратата е различна.В това съм сигурен,понеже правих такова нещо.На мен ми трябваха само стойките за Брава и тогава ги сравнявах в една автоморга.dani389 написа:Видимо не се различават но едното не става на другото заради наклона на вратите.Освен ако не се сменя стоиката която го държи към вратата.peho написа:При Брава го има,а самите огледала ми се струва,че не се различават при Браво и Брава.А за купуването-от морга,хем ще са оригинални,хем по-евтини.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар