Здравейте колеги,въпреки че много си харесвам колата взе да ме изнервя малкопроблема е, че като я остава на празен ход (примерно спирам на кръстовище) и оборотите падат до 500(то по-надолу не може да покаже оборотомера) леко притриса и после се дигат до към 600-700 ама не повече но никога не угасватая гадория става като загрее някаде над 50 градусаизчетох всичко в форума за- моторчето за празен ход -проверено и работи - EGR системата - запушено е маркучето да не би от там да смуче въздух (макар, че според мен си работи)- свещи и кабели смених - няма промяна- въздушен филтър сменен- диагностика - само датчика за входящия вуздух даваше грешно показание - оправен лично от мене за 80 стотинки- ламбда сондата не работи но от това което четох - няма значение а и 7,2 на 100 ми дажа извън града - няма газова уредба- темп. на двигателя е 89-90 градуса - загрява доста бързо с новия термосат- откачане на акумулатора за 1 -2 дена и после обикаляне из града около час поне- каране на 1 предавка без газ - никога не угасва- колата върви та се цепи - като за 105 коня де
проблема обаче си остава ще се радвам на всякакви мнения и помощ

Коментар