Колеги моля за малко помощ! Понеже от тъпата ми барзна свалих филтъра на климатика а незнаех че има посока на слагане понеже има някакви стелки та въпросчето ми е има ли значение как ще ги сложа тези стерлики!купух си нов филтър и да знам как да го поставя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Филтър Климатик
Collapse
X
-
Re: Филтър Климатик
Стрелките показват посоката на въздушния поток т.е. стрелките трябва да сочат надолу по посока на купето.yaho0 написа:Колеги моля за малко помощ! Понеже от тъпата ми барзна свалих филтъра на климатика а незнаех че има посока на слагане понеже има някакви стелки та въпросчето ми е има ли значение как ще ги сложа тези стерлики!купух си нов филтър и да знам как да го поставя
-
Интересно!!!! филтъра които си купих може да се сложи само по един начин и то само със стрелките нагоре!!! уж филтъра е за мареа пък нестана със стрелките надолуiv_laz написа:Стрелките показват посоката на въздушния поток т.е. стрелките трябва да сочат надолу по посока на купето.yaho0 написа:Колеги моля за малко помощ! Понеже от тъпата ми барзна свалих филтъра на климатика а незнаех че има посока на слагане понеже има някакви стелки та въпросчето ми е има ли значение как ще ги сложа тези стерлики!купух си нов филтър и да знам как да го поставя
какво да правя
Коментар
-
При мен и стария филтър си беше със стрелките надолу и новия, който сложих пак е със стрелките надолу. Възможно е да има и някви ментаци.Sev написа:обикновено филтрите са "тояги" и посоката е отпечатана грешноако сe сложи така както са стрелките, филтъра не ляга добре в кутиятапоне аз съм попадал на такива
Коментар
-
спокойнонищо му няма както казах :D просто печатат грешноиначе този филтър е супер прост и това че въздуха минава в обратната посока не е проблемyaho0 написа:Интересно!!!! филтъра които си купих може да се сложи само по един начин и то само със стрелките нагоре!!! уж филтъра е за мареа пък нестана със стрелките надолу
какво да правя
Коментар
-
моя е точно такъв че ако искам да сложа стрелките надолу тои не иска да си легне в кутията!!! как да разбера смисал някакви странични ефекти ще се наблудават ли ако сам го обарнал филтъра!! И ми кажете къде от София си пазарувате частите за фиатките!! Аз този филтър го купих от стамболииски 155 ама маи маи и там ментета!някой да си е поръчвал части от този саит http://axm-auto.com/Sev написа:обикновено филтрите са "тояги" и посоката е отпечатана грешноако сe сложи така както са стрелките, филтъра не ляга добре в кутиятапоне аз съм попадал на такива
Коментар
-
новиа филтъ от къде си го купил и ако не е тайна каква марка е!!!iv_laz написа:При мен и стария филтър си беше със стрелките надолу и новия, който сложих пак е със стрелките надолу. Възможно е да има и някви ментаци.Sev написа:обикновено филтрите са "тояги" и посоката е отпечатана грешноако сe сложи така както са стрелките, филтъра не ляга добре в кутиятапоне аз съм попадал на такива
Коментар
-
Аз съм поръчвал от http://axm-auto.com/ . Нещата пристигат на следващия ден. Имаме 10% отстъпка затова, че сме от Фиат форума.
Коментар
-
Как го доказваш ?www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Да бе и на Стамболийски 155 е така. Викам им оня ден "от фиат форума съм" и "ОК -10%"ogi28b написа:Това е като аксиома, не се нуждае от доказване
Просто е така.
Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар