Както е казал мечо пух: колкото повече толкова повече. Слагай смело и пиши после има ли осезаема промяна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задни дискови спирачки на браво 1.9 тд
Collapse
X
-
Filcov пиши ако искаш един мейл на http://www.a1-bg.com/delivers3.htmмисля, че те са дистрибутор на брембо. Преди питах за бравото и ми казаха цени около 43лв. за обикновен вентилиран преден диск и около 100 лв. за Brembo Max, което е този нарязания. Цените и модела ги казвам наизуст и мога да бъркам. Писах им мейл и те ми отговориха, какво модели има за моето браво и какви цени са. Забравих само за накладки да ги питам.Filcov написа:извинявам се за офтопика но да попитам на снимката дискът е нарязан, виждал сам и разни надупчени ... как вървят цените на това удоволствие тъй като и аз скоро мисля да сменям дисковете.
Коментар
-
Да, дискът на снимката е Brembo Max. За колата в подписа цените на дребно бяха съответно:Задни х 50 лв парчето;Предни (вентилирани 257 мм) х 100 лв на брой, но тъй като нямаха на склад се утеших с АТЕ Power Disc на същата дребнова цена.извинявам се за офтопика но да попитам на снимката дискът е нарязан, виждал сам и разни надупчени ... как вървят цените на това удоволствие тъй като и аз скоро мисля да сменям дисковете.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
Не, напротив! Чета и не само чета, но и мисля :D Не виждам, какво общо има жилото с монтажа ама, както и да е. Да попитам по ясно, че явно не ме разбра. Ще имаш ли ръчна спирачка след смяната?Anaboliy написа:май не четеш мн мнVladim написа:Сега, като се загледах в снимката ми хрумна друго питане. Какво се случва с ръчната спирачка след смяната?
погоре (пише се по-горе) съм писал за монтаж. Още не е осъществен. А кое те притеснява за ръчната ? Жилото ли?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар