колеги помагайте,спря да ми свети лампата на предпазния колан без значение дали е закопчан или не, след 3 дни ми светна и лампата на аербега какво да правя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
светна ми лампата на аербега
Collapse
X
-
Благодаря за отговора sev. Да попитам и друго: ако сипя едно от онези прахчета за запушване на тач ще ми помогне ли ? И ако да коя марка ще ми препоръчате. Благодаряsev написа:да колегамного често се срещапука се радиаторчето за отопление, което е точно над централата за въздушните възглавнициима и други признаци, освен светещата лампа и намалящия антифризпри пускане на отоплението има неприятна миризма, стъклата се потят и слабо се омазняватBrava 1.4 12V 96г. газ
Коментар
-
u_bo
може да помоге.. ама може и да ти заплачи охлаждането, да почне да попрегрява двигателя ... и да олекнеш с доста повече пари от 55-60 лв. за едно ново радиаторче.едит: ако си решил да пробваш с добавките - единствено съм чувал добри отзиви за Valvoline - течност май беше.ivan74 написа:Благодаря за отговора sev. Да попитам и друго: ако сипя едно от онези прахчета за запушване на тач ще ми помогне ли ? И ако да коя марка ще ми препоръчате. Благодаряsev написа:да колегамного често се срещапука се радиаторчето за отопление, което е точно над централата за въздушните възглавнициима и други признаци, освен светещата лампа и намалящия антифризпри пускане на отоплението има неприятна миризма, стъклата се потят и слабо се омазняват
Коментар
-
Системата няма как да разбере че саминали 10 години. Или пък че е сменена възглавницата след като са минали. Така че лампата от това не може да свети.След 10 години производителят не дава гаранция че при нужда пиропатрона ще се възпламени затова препоръчва смяна. Така че ако е стар това не довежда до безпричинно задействане а по скоро до незадействане когато трябва.ancho написа:Ако свети лампата на аербега може да е от пиро-патрона, веднъж на 10год. трябва да се сменя, не помня къде бях чел на на някаква Брава и гръмнал пасажерския а след това и шоферския аербег.
Коментар
-
зависи от дупката :D може да спре, може да спре временно, може и да не помогнепри мен се получи втория вариантнай-вероятно централата е издъхнала завинагибих ти препоръчал да смениш радиаторчетоivan74 написа:Благодаря за отговора sev. Да попитам и друго: ако сипя едно от онези прахчета за запушване на тач ще ми помогне ли ? И ако да коя марка ще ми препоръчате. Благодаря
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар