Къде застраховате колите си, колеги? Аз минала година застраховах моята за 432лв. и направо ми се плачеше... Колата е Брава 1.6 16v 103ph 95г. Застраховах я във Виктория. Някакви предложения за застраховател? Опит при възникнало събитие, ако има някой нека да сподели, че и това е важно. На мен като ми свалиха тасовете и ми викат- щом няма счупено при краденето не изплащаме???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде застраховате, колеги?
Collapse
X
-
За тасове, джанти и гуми е така, но на мен за счупено (не откраднато) странично огледало миналата година ми платиха 90 лв. Застраховам в "Български имоти". Любезни са, цените им са сравнително тънки, но ... си отваряйте очите на 4, шмекери си падат малко. Когато за първи път застраховах при тях, установих че след невинния въпрос къде ми нощува колата, на който аз отговорих "обикновено в гараж", се оказа, че в договора е записано, че ако през нощта се случи застрахователно събитие извън обичайното място на нощуване, може да ми откажат изплащане на обезщетение ?!sev написа:тасове, джанти, гуми, огледала никой не плащамоята е в Армеецза 5500 - 360 лева, включително пълно каско за ЕС, каско без кражба за всички останали страни (и гражданската ми е там)Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
против кражба при мутрите-Булинс,към гражданската има застраховка кражба.Иначе бих се застраховал в УНИКА.Имам приятел там и съм виждам как плащат без проблем,като дойдат за щета.Нова компания,която иска сериозно да стъпи на пазара.Шефа е австриец.Всяка щета над 5000 лева се подписва лично от него.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Аз имам изключително добри впечатления от ЕВРОИНС. Мареата 3 години поред си я застраховах при тях - никога не са правили проблем за щети, не са искали протоколи от КАТ за разни драскотини по бронята и т.н.В момента съм в БУЛСТРАД - просто лизингодателя работи с тях, но те също са свестни - съдя по това, че служебното Добло е при тях и пак за едни драскотини сме ходили.APRILIA Mille R '01
Коментар
-
На Фиата ГО и каско в Алианц никакви проблеми за сега, а надявам се и за напред. Като пример ще дам това, че по време на движение от предната кола хвръкна камъче, което се удари в предното стъкло на Опела на баща ми и се получи външна пукнатина окло три милиметра в диаметър и от Алианц платиха точно толкова пари колкото струва нов прозорец с монтажа. А иначе на Опела ми каското е във Виктория и пак не съм имал кахъри. И все пак всичко е относително при заплащането нащетите и в много случаи зависи и от регионалния представител, от това че примерно си дългогодишен клиент и т.н.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар