Имам кратка история като фен на фиат, но за половин година е доста добре според мен... първата кола беше едно типо (още си го обичам) Smile после една темпра 2.0 ТД, а сега леля ми е решила да продава мареата и мисля да я купя... колата е 2002г. 1.9 TDI Common Rail на 80 000 100% реални км. Карана е адски внимателно и сигурно не е качвала над 2500 оборота
А забравих да кажа, че е карана в Милано и са използвани само оригинални части и масла, както и е минавала предледи постоянно. Общо взето една от най-запазените от модела си
Та... въпроса ми е какво мислите... дали да я взимам? Чух че първото поколение comman-rail двигатели са много претенциозни към чиста нафта каквато в България нямало и лесно можело да се задръсти? Моля кажете ми какви недостатъци има този модел за да си преценя най-добре дали да я взимам или не... Мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Marea 1.9 JTD Common Rail
Collapse
X
-
Изобщо не се замисляй!Ако бях на твое място досега да съм я отнесъл.....Нямаш си и представа колко е трудно да намериш "италианка", която да гледана добре.А колкото до мотора, перфектен е!Аз карам такъв и до скоро само с контрабандна нафта карах, (да чукна на дърво) никакви проблеми! Успех и не му мисли много
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Двигателя е добър,няма някакви ясно изразени дефекти или да износва често определени елементи,имайки предвид 80 к километра и годината колата е чудесна,моята я взех на 180к отново от италия и вече близо година освен концумативи и нафта друго по колата не е сменяно(Дана и така си остане занапред),така че не се замисляй ,ами направо заставай зад волана.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Снимките като дойде
Сега е още срамежлива и малко надалечко и сватбата ще е на сляпо, но при положение, че е била на леля ми съм 100 % сигурен, че е поддържана и гримирана перфектно.На собствен ход... имам книжка от 4 месеца и не знам дали ще е здравословно да се пробвам
автовози или нещо подобно?
Коментар
-
С 3 думи просто казано: Ако Маренгото е в добро състояние няма да сгрешиш! Рабира се погледни да не би да е на половин милион километра, също така щом е Маренго предполагам е товарена стабилно и не е лошо да се погледне окачването!stevevai16 написа:приятели,искам да купя Fiat Marengo 1,9 TD-1998 год или Opel Astra 1,7D-1995 год;споделете вашия опит с италиански автомобил,по-специално Фиат,защото съм с предубеждения,честно казано?Благодаря ви предваритерно!Внимавайте по пътищата!!!
Поздрави
FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар