Колега dimod,извинявай,че пишем(а на моменти и спамим
) в твоята тема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бравата не иска да запали
Collapse
X
-
тъкмо проверих ама да ти кажа и аз незнам на кво мирише казанчето, щото понеже нявга малко откачам и бях се ядосал един път че ми се губеше водата отивам да зема антифриз да долея ама кои да гледа и съм зел течност за чистачките и наливам,и докато са осетя що мирише на хубаво тоя антифриз отиде.lu40 написа:Вероятно имаш въздушна възглавница някъде,може би в изпарителя,затова нямаш парно.А това,което ти капе оттам е антифриз,пропан-бутана е в газообразно състояние.Провери дали от разширителното казанче не мирише на газ.Ако е така,изпарителя е прецакан.
ама и пробвах на бензин пак така препали и огасна.може ли от тоя въздух да ми връща водата.чудя са да няма няква защита.щото като постои и запалва варви извесно време и гасне и после само препали и гасне.
Fiat tipo 1.4 червения дракон
Живей на ръба иначе заемаш много място.
Коментар
-
Виж си датчика в делкото как е.тюлена_кп6 написа:тъкмо проверих ама да ти кажа и аз незнам на кво мирише казанчето, щото понеже нявга малко откачам и бях се ядосал един път че ми се губеше водата отивам да зема антифриз да долея ама кои да гледа и съм зел течност за чистачките и наливам,и докато са осетя що мирише на хубаво тоя антифриз отиде.lu40 написа:Вероятно имаш въздушна възглавница някъде,може би в изпарителя,затова нямаш парно.А това,което ти капе оттам е антифриз,пропан-бутана е в газообразно състояние.Провери дали от разширителното казанче не мирише на газ.Ако е така,изпарителя е прецакан.
ама и пробвах на бензин пак така препали и огасна.може ли от тоя въздух да ми връща водата.чудя са да няма няква защита.щото като постои и запалва варви извесно време и гасне и после само препали и гасне.
Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
К’во стана? Запалиха ли фиатките?Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар