Здравейте
този път направо надминах себе си даже и рисувах за да си обясня проблема но вече много ме дразни че трябва да си блъскам вратата като някой...та въпросът ми е следния забелязах, че вратата увисва доста...съответно доста трудно се затваря...огледах и забелязах че щифта които съм и нарисувал е износен и всичко идва от там...въпроса ми е дали подлежи на смяна защото неискам да разглобявам всичко и да видя че неможе да се смени в тоя студ знаете как се прави кола...та може ли да се замени съответния щифт и вратата да се изправи? Благодаря предварително
ПС. Идеята да слагам шайби на долните болтове за да я повдигна не ме устройва, а и неискам да ми падне вратата някъде по пътя заради временен ремонт...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Виснали врати на Типо
Collapse
X
-
Re: Виснали врати на Типо
Шайбите няма да свършат работа, и при мен виси зловещо, мисля че само смяна на щифтовете оправя нещата, и то ако вътрешният диаметър на пантите не го е загазил, да няма елипси от изхабяване. Засега я затварям с повдигане, но като се очовечи времето ще се предприема нещо, няма накъде. Имаше тема за тоя проблем, но не видях развитие на нещата там, няма яснота как се е решил проблемът. Според мен нещата са до демонтаж врата, избиване на щифтове, доставка/струговане нови и нов монтаж, но ако и пантите са го загазили откъм вътрешен диаметър ще е по-сложно, май е до нов вътрешен диаметър с дрелка и по-дебели щифтове съответно...Едит: Ето я и въпросната тема-http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=5385&highlight=%EF%E0%ED%F2%E8kiselo написа:ПС. Идеята да слагам шайби на долните болтове за да я повдигна не ме устройва, а и неискам да ми падне вратата някъде по пътя заради временен ремонт...
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Реклама
Collapse

Коментар