Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С какво пълните казанчето за чистачките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за зимата ползвам само REX две туби от 5л. ми стигат за цяла зима. разрежда се 1:1 с вода и никога не ми е замръзвал ползвам го от 5г.
    FIAT Marea 1.9TD/100

Коментар

Аз налях зимна Приста. Разредих я 1:1. За сега нямам проблеми, ама тя колата си стои в гаража, тъй че не знам при по-ниски температури как ще е!?
      Space Star 1.9 DID

Коментар

Коментар

Готова течност за употреба +100 мл първаче 85 градуса и няма грижи
          now. BMW E39 523i '98 170hp
          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
            Уф аз днес като отворих на Бравото казанчето ми замириса на паток направо ми се допи ракия.Срамота да наливаш ракийообразни вместо течности.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
              dimmX написа:
              Уф аз днес като отворих на Бравото казанчето ми замириса на паток направо ми се допи ракия.Срамота да наливаш ракийообразни вместо течности.
              Прав си и нашите се бъзикаха "не зеносвай лекарството"И тва което ми се полага а не го изпивам го изливам
              now. BMW E39 523i '98 170hp
              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

че WD-40 и за размразяване на ключалки ли ставал. аз имам такъв спрей, но го ползвах за други цели и затова тръгнах да си търся в практикер друг за ключалките. но там, като ходих последния път, бяха ги свършили и не взех. с wd-40 ако става, да не търся значи?
                Alfa 147 JTD 115 hp
                ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

chandler написа:
                  че WD-40 и за размразяване на ключалки ли ставал. аз имам такъв спрей, но го ползвах за други цели и затова тръгнах да си търся в практикер друг за ключалките. но там, като ходих последния път, бяха ги свършили и не взех. с wd-40 ако става, да не търся значи?
                  Аз моите ключалки ги смазах с концентрат-антифриз. Хем е мазен, хем не се изпарява! Нкакъв проблем с бравите нямам.

Коментар

Абе бравите не страшни - ама виж тая сутринми беше замръзнало централното на шофьорската врата и ела да ме видиш как влизам от дясно. После 10 минути зор на загрялакола да я отворя - послед още 10 минути зор да я затворя като пристигнах пред офиса.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

не си взимаите течност за чистачките от ШЕЛ пълна отврат а как смърди на спирт не е истина

Коментар

Не слагайте какво да е в казанчето за чистачки. Аз от една такава евтина течност се наложи да сменя всички клапанчета на чистачките - гумичките се бяха разтворили в течността! Най-добре според мен е от бензиностанция, която е към верига - Шел. ОМВ и т.н
                        Брава 1.6 16V ELX
                        Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

с H2O и зимата ям пасти
                          Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Не се обиждайта, ама много глупости пишете!

Коментар

Heruvim написа:
                              Не се обиждайта, ама много глупости пишете!
                              Измисли нещо по-умно де! Кажи примерно ти какво слагаш, щото сега се сложи при умните, ние глупавите дето пишем глупости, да знаем какво да слагаме.При -12 днес, ракията си я има, не е замръзнала. Течност, не концентрат, от шел, миналата година ми замръзна и спука казанчето.От тогава съм само на ракия и работи.
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

И аз съм на ракийка поне от 5-6 години (преди това колата ми стоешев гараж и си беше на вода) Добре че имам роднини дето ме снабдяват. Преди сипвах видинска, сега съм на драгалевска (така и не мога да свикна с вкуса на домашната ракия,затова си я сипвам в колата)Само ми е смех като ме питат вкусна ли е била ракийката
                                Ex Fiat 126P
                                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                                X