за зимата ползвам само REX две туби от 5л. ми стигат за цяла зима. разрежда се 1:1 с вода и никога не ми е замръзвал ползвам го от 5г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С какво пълните казанчето за чистачките
Collapse
X
-
deadairplane
-
dimmX написа:Готова течност за употреба +100 мл първаче 85 градуса и няма грижиFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:dimmX написа:Готова течност за употреба +100 мл първаче 85 градуса и няма грижиИ тва което ми се полага а не го изпивам го изливам
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
че WD-40 и за размразяване на ключалки ли ставал. аз имам такъв спрей, но го ползвах за други цели и затова тръгнах да си търся в практикер друг за ключалките. но там, като ходих последния път, бяха ги свършили и не взех. с wd-40 ако става, да не търся значи?Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
chandler написа:че WD-40 и за размразяване на ключалки ли ставал. аз имам такъв спрей, но го ползвах за други цели и затова тръгнах да си търся в практикер друг за ключалките. но там, като ходих последния път, бяха ги свършили и не взех. с wd-40 ако става, да не търся значи?
Коментар
-
Абе бравите не страшни - ама виж тая сутринми беше замръзнало централното на шофьорската врата и ела да ме видиш как влизам от дясно. После 10 минути зор на загрялакола да я отворя - послед още 10 минути зор да я затворя като пристигнах пред офиса.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Не слагайте какво да е в казанчето за чистачки. Аз от една такава евтина течност се наложи да сменя всички клапанчета на чистачките - гумичките се бяха разтворили в течността! Най-добре според мен е от бензиностанция, която е към верига - Шел. ОМВ и т.нБрава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
Heruvim написа:Не се обиждайта, ама много глупости пишете!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
И аз съм на ракийка поне от 5-6 години (преди това колата ми стоешев гараж и си беше на вода) Добре че имам роднини дето ме снабдяват. Преди сипвах видинска, сега съм на драгалевска (така и не мога да свикна с вкуса на домашната ракия,затова си я сипвам в колата)Само ми е смех като ме питат вкусна ли е била ракийкатаEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар