с какво го пълните за зимния период .. някои приятели го пълнели със спирт, други с ракия, а някои просто с вода.на моето казанче не съм му доливал нищо още е с италианската вода (разбрах, че е вода щото под 0-лата замръзва)
казанчето за чистачки го пълня с чистачки Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 досега съм купоувал една синя, в бяло шише, пише -15. Разредих я около 1:1 и при -7 работи, не е замръзнала. Лятото при смяна на маслото ми дадоха бонус - 1 лт някаква зелена на цвят, наливна от някакъв варел, с много хубав аромат, седи си в колата в багажника, не е замръзвала досега. Един приятел наскоро изрови от багажника си някаква лятна червена (пишеше че е лятна!) , беше -3-4 градуса тогава, но пак не беше замръзнала. Странно.
Ааа, вие не гледайте да не ви замръзва само в казанчето. Супер гадно е като ти се замаже и замръзне на стъклото, затова аз карам почти само с концентрат.
Абсолютно! за съжаление страдам от проблема и чакам да свърши, затова следващия път никакво разреждане, само с концентрат! Концентратът донякъде служи и като размразител и може да се използва когато има лед по стъклата.
...на моето казанче не съм му доливал нищо още е с италианската вода (разбрах че е вода щото под 0-лата замръзва)
И как го размрази. Че мойта замръзна още на първия студ и така си и седи.
не съм го размразявал още (като позагрее двигателя и има вода за стъклата т.е. размразява се малко)пък и мн мн не я карам щото още не е регистрирана...
Не е лошо да го размразиш и да сипеш зимна течност - концентрат, тъй като в противен случай може да се спука казанчето или пък да се прецакат машинките.А за размразяване винаги може да се измисли нещо, например да поработи двигателя и от температурата под капака да се размръзне и течността в казанчето.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар