Пиктограмата е кръгче оградено с 2 пунктирани дъгички. Не е за нивото на спирачната течност, нито за ръчната спирачка. Изглежда горе долу така:(О) - скобите са с пунктирани линии.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква е тази лампа?
Collapse
X
-
Ако е за накладките, не трябва ли да свети само като натисна спирачките? Сега свети когато не съм ги натиснал, а когато натисна няколко пъти педала, спира да свети... Втори въпрос - ако свети, колко време след това може да се кара безопасно?Uho написа:За накладките е. Когато светне - накладките са ти засмяна, или ти се е скъсал кабела и дава някъде на маса.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Ами май не. При мене има втора лампа, която свети при дръпната ръчна спирачка или ниско ниво на спирачната течност. Символа е почти същият, но дъгите са плътни а в кръгчето има удивителен знак - "!"NIGHT^WALKER написа:а тази лампа ако не се лъжа май светва и като няма спирачна течност ако става вапрос за същата лампа деFiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Re: Каква е тази лампа?
тази лампа показва че са ти износени накладките и трябва да се сменят остава да видиш дали са предни или задни ако отзад си с барабани а не с дискови спирачки значи са предните защото на барабаните няма датчик който да ти показва че накладките са износени така че подготви определена сума че ще трябва да ги сменяш гадните накладкиjohnfound написа:Пиктограмата е кръгче оградено с 2 пунктирани дъгички. Не е за нивото на спирачната течност, нито за ръчната спирачка. Изглежда горе долу така:(О) - скобите са с пунктирани линии.
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Еми виж дали изобщо имаш датчик на накладките... при мен няма, а кабелът е отрязан и се мотае... абе "майстори", кво да се прави.пс: кабел има само за предно ляво колелоjohnfound написа:Благодаря на всички. Явно са накладките...
Въпроса е дали е от износване или има проблем с ел.връзките - явно ще трябва да се проверява...FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
и при мен беше отрязан и се мотаеше но си го удължих свързах го към накладката и вече си имам датчик :Dtonov написа:Еми виж дали изобщо имаш датчик на накладките... при мен няма, а кабелът е отрязан и се мотае... абе "майстори", кво да се прави.пс: кабел има само за предно ляво колелоjohnfound написа:Благодаря на всички. Явно са накладките...
Въпроса е дали е от износване или има проблем с ел.връзките - явно ще трябва да се проверява...TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
На всички са отрязани. Аз също моя го удължих и го направих като сменях накладките напролет ама сега гледам че пак се е скъсал от друго място - явно като поостарее кабела не издържа на вибрацията и усукването там.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар