Смених предницата - носачи ,шарнири, но проблема не се оправи! Получава се при рязко отделяне на съединителя и при повече настъпване на педала на газта, даже например и на първа като съм и припомпам газта нещо чука от лявата страна и имам чуството,че ще се откъсне...предполагам не е тампон на двигателя, защото го прави само на скорост, а при форсиране без скорост го няма, дайте съвет какво може да е
колата е Punto TD
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сякаш се откъсва нещо отпред при рязко подаване на газ
Collapse
X
-
Re: сякаш се откъсва нещо отпред при рязко подаване на газ
Може и каре да е...Или даже тампони на носачите - Типото така ми чукаше от разбити тампони на носачите.sehnsucht написа:Смених предницата - носачи ,шарнири, но проблема не се оправи! Получава се при рязко отделяне на съединителя и при повече настъпване на педала на газта, даже например и на първа като съм и припомпам газта нещо чука от лявата страна и имам чуството,че ще се откъсне...предполагам не е тампон на двигателя, защото го прави само на скорост, а при форсиране без скорост го няма, дайте съвет какво може да е
колата е Punto TD
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Щом колегата е сменял носачите, би трябвало да е сменил и тампоните им - иначе старите нямат избиване! Тампон на двигателя е най-вероятната причина! И пак е хубаво да се сменят комплект, защото единия е по - омекнал от другия и така новият си отива по-бързо!Успех!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар