направо падам ... мн гори не е реално и са чудя ко да праяколата е fiat bravo 1.8 бензин пълна инжекция(не съм сигурен) 114 коня , 95 година ... и ми прави разход към 12/100 че и малко от горе.. някакви съвети? на какво може да се дължи това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиата ми гори като за самолет
Collapse
X
-
Re: фиата ми гори като за самолет
Ето тук е даден разхода на Фиатите " http://brava.hit.bg/teh.html " - и си направи извод !!! Но същто си зависи и от стила на шофиране !!!devailo написа:направо падам ... мн гори не е реално и са чудя ко да праяколата е fiat bravo 1.8 бензин пълна инжекция(не съм сигурен) 114 коня , 95 година ... и ми прави разход към 12/100 че и малко от горе.. някакви съвети? на какво може да се дължи това?Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
А по книжка на твоето стило му дават 11,5 ... а обясни ми как да ти вярваме. Да свалиш половин литър - ок, ама два литра ... аде нема нужда.Stoyan_68 написа:Абе множко ми се види, моя разод и мотора- в подписа. Само гарадско и то софийско: 9,4 - 10,2. Текущия рзаход-7,8 е смесено. Виж там нещо филтър, свещи... само от разхода ли имаш оплакване или и от "вървенето" също?Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Ами колега колата харчи най-много при потегляне и ускорение. Колкото по-бързо тръгваш, толкова по-висок ще ти бъде разхода. С две думи - щом разхода те притеснява - научи се да караш икономично (аз лично мисля че знам как се кара икономично, но никога не съм имал нервите да пробвам
)
Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар