Здравейте! Имам нужда от съвет... На 29. Септ. 2007г. към 21.30 се прибираме, на паркинга пред блок ни има шахта, минавайки над нея пропката на картера се закача в следствие на което изтича цялото масло, спираме колата виждаме изтеклото масло и се обаждаме в КАТ. След известно време пристигат служителите съставят протокл и молят да се премести колата от средата на паркиинга... Автомобила бива преместен от другата стана на блока с помоща на няколко съседа. В понеделник сутринта се обаждаме на тел. 963-40-92, на който много любезно ни канят да се явим в офиса на застрахователната компания на ул. ,,Жулио Кюри
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със застраховател
Collapse
X
-
Да не дава господ такива ядове...Опитал съм се да преваря подобна ситуация с кадърен и ангажиран застрахователен агент. Сега ако имам яд - звъня първо на него и после на когото и да било друго. Той се разправя със застрахователи и т.н. като аз съм навсякъде и хъмкам одобрително или се муся недоволно.
Коментар
-
Вероятно е автогол... но нали аз съм клиента аз им плащам застрахователна премия. Колегата ми Еялр той е от Израел- как е ситуацията там и познай как стоят нещета... :D Та той претърпял лек инцидент не отдавна, но трагичен за автомобила... единствената му грижа била да изчака пътна помощ... след това му прибрали колата... от нея в последстие се оказало, че не става нищо... но това не ни засяга въпроса е там.. че за времето в което застахователя му поправя колата той ползвал оборотна такава... и не се е занимавал с глупости... нито 100 пъти да ходи по-рзани офиси, да попълва глупави документи и формуляри, който впоследствие се оказват безполезни и т.н. ужас....sev написа:има си Общи условия и те трябва да се четатколежката малко автогол си е вкарала, но в суматохата така ставано на огледа тия "експерти" трябваше да и обяснят за какво става въпрос
Коментар
-
В действителност и в България има застрахователи, които предлагат такава клауза, в която е упоменато, че ако автомобилът престои в сервиза повече от 1 седмица, се предоставя оборотен автомобил. Но премията по тази полица ще е многократно по-висока от тази, която обикновено сме склонни да платим. Освен това тази клауза е приложима за почти нови автомобили, а не за 10 и повече годишни.Vladislava написа:Вероятно е автогол... но нали аз съм клиента аз им плащам застрахователна премия. Колегата ми Еялр той е от Израел- как е ситуацията там и познай как стоят нещета... :D Та той претърпял лек инцидент не отдавна, но трагичен за автомобила... единствената му грижа била да изчака пътна помощ... след това му прибрали колата... от нея в последстие се оказало, че не става нищо... но това не ни засяга въпроса е там.. че за времето в което застахователя му поправя колата той ползвал оборотна такава... и не се е занимавал с глупости... нито 100 пъти да ходи по-разни офиси, да попълва глупави документи и формуляри, който впоследствие се оказват безполезни и т.н. ужас....sev написа:има си Общи условия и те трябва да се четатколежката малко автогол си е вкарала, но в суматохата така ставано на огледа тия "експерти" трябваше да и обяснят за какво става въпросFiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар