Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заварка на глава на фиат мареа тд100

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Заварка на глава на фиат мареа тд100

    Пукна ми се главата на Мареата закарах колата в сервиз ФИАТ, от там ми казаха, че ще я заварят и щяла да стане, но други майстори не бяха много убедени в това. Ако някой може да даде мнение.
    Fiat Marea 1,9TD

    #2
    Къде е пукната?
    N.Y. State of Mind

    Коментар


      #3
      втори цилиндър
      Fiat Marea 1,9TD

      Коментар


        #4
        Колега, не искам да плюя по сервизите на Бургас. В сервиза на Кафеджиев съм ходил, едно огледало не можаха да боядисат. Там можеш да си заявиш части от Ауто Италия, да си смениш маслото, филтри и ей такива работи. Щом става въпрос за заварки, бих ти препоръчал сервиза ма Муни93 (авто-център Мазда). Миналата седмица пукнах картер, застрахователите ми предложиха сервиза и не сгреших. Свалиха го, караха го на аргонови заварчици (но не ми казаха къде) и колата от 11часа, вечерта в 17:30ч си я взех. Много са точни! Хайде стига съм ги хвалил, ти решаваш!Успех!
        FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

        Коментар


          #5
          те в сервиза няма да я заварят дават я на втори човек аз ходих и говорих с него тои каза че ги носи във Варна и тм ги заварят.А за сервиз Муни93 можеш ли да обясниш по подробно каде се намира. Да го знам за в бъдеще защото тя сега колата е в Кафеджиев
          Fiat Marea 1,9TD

          Коментар


            #6
            Първото колело,(идвайки от София) в дясно край ХТИ, преди да стигнеш светофара за КАТ, пак в дясно се вижда авто-център Мазда има надписи с големи букви. Зад центъра им е сервиза, има вход с бариера.
            FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

            Коментар


              #7
              Аз пък от Муни съм мнго разочарован, имат един двама които разбират и другите се въртят около тях и нищо немогат да направят. Беше ми се пукнал резервоара на старата кола и е закарах там да ми го свалят , залепих го и после им го закарах да го монтират и бяха разменили маркучите за остатъчната нафта и този който отива в помпата. И докато разбера че от това прави проблеми колата направо полудях. Гаснеше и не искаше да тръгва сменях филтри помпата гледах,резервоара чистих , накрая щях да го сменям и т.н. Това беше втория път когато ходих. Първия когато закарах пак старата кола, (опел вектра) един професор там ми сметна че имам части за смяна около 350 лв с тяхни части по предницата . Аз му казах добре сменими само шарнира а пък другото по нататък. После като смених другите работи не излизоха повече от 150лв.
              Fiat Marea 1,9TD100

              Коментар


                #8
                Това е положението, в който и сервиз да отидеш се опитват да ти спретнат този номер. Да не би в Кафеджиев или Фулда да ти простят, само да те барнат Не може всички да сме доволни от един и същ сериз, какво ще правят останалите
                FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

                Коментар

                Working...
                X